Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egyik ismerősöm 25/F és még...

Egyik ismerősöm 25/F és még szűz. Szerintetek miért lehet az hogy nem is vágyik a szexre?

Figyelt kérdés
Sose volt még barátnője, de nem is b.uzi, és egyedül él. Szerintetek mitől lehet ez?
2010. máj. 16. 22:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ja, aszexuális. Nincs szexuális vonzódása. Szörnyen hangzik, de létező dolog. De az is lehet h tényleg homoszexuális, csak annyira idegen ez saját maga számára is h inkább elnyomja ezt az egészet. Lányt nem kíván így nem is keres, fiút meg tudatosan nem akar, nem merne felvállalni, hiába vonzódik hozzá. Így marad a semmi.

"életművész"

2010. máj. 17. 00:02
 12/18 anonim ***** válasza:
sztem sem feltétlen meleg, de tuti veri a farkát szal Van szexuális vonzódása, csak vmiért ezt nem tudja megélni
2010. máj. 17. 00:04
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Csúnyán hangzik,de lehet,hogy érzelmi nyomorék,vagy infantilis.Láttam már ilyet.Egyedűl lakott,soha nem láttuk nővel,ha beszéltünk vele félősen méregetett,és volt egy iszonyat nagy,vad kutyája.

Hívd meg kurv@nénizni,kiderűl az igazság.Vagy piálj be vele kettesben,akkor jobban megnyílik talán.

2010. máj. 17. 00:29
 14/18 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy nem vágyik? Lehet csak nem akarja beletenni az első 500 dologba a farkát ami mozog.
2010. máj. 17. 02:04
 15/18 anonim válasza:
Lehet impotens is éppenséggel.
2010. máj. 17. 04:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy jól érzi magét egyedül, gondoljatok csak bele, mennyi csalódástól megkíméli magát, szerintem okos fickó.
2010. máj. 17. 13:07
 17/18 anonim válasza:

jahh nekem is volt ilyen barátom :S

tudtam, hogy szűz de ő mondta, hogy nem. de mondta, hogy sex az nem kell neki. aztán volt egy kapcsolata onnantól kezdve megőrült a sexért és a nőkért. szóval...

amint elveszti a szűzességét kívánni fogja.

2010. máj. 17. 13:19
 18/18 anonim ***** válasza:
aszexuális= régen valami trauma érte, és így nem kivánja a szexet, de ha sor kerülne rá simán elélvezne
2010. máj. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!