Milyen egy szép punci? :D
Figyelt kérdés
Mi az amitől taszító, illetve kívánatos lehet egy női nemiszerv?:)2010. máj. 15. 17:34
11/14 anonim válasza:
Olyan puncis (:
Erre nincs jó válasz...basznivaló(: :D f/16
12/14 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek más tetszik, van akinek a csupasz van akinek nem. Egyénfüggő. A szeméremajkak színe is befolyásolhatja :P Nem mindenkinek ugyanolyan színű.
13/14 anonim válasza:
szerintem a csupasz és szűk :)
14/14 anonim válasza:
Hogy milyen egy szép P...i.Nézd szerintem kórtól,is függ és továbbá hogy egy nő milyen életet élt vagyis milyen sűrűn szeretkezett mennyire vesztette el a külső szemérem ajkak a rugalmasságukat a bőr a feszességét és hogy szült e- már egy nő avagy nem .Én 25 éve vagyok és ha magamból indulok ki én több mint egy éve nem voltam senkivel arany szabály NO 1 éjjszkás kaland csak párkapcsolat mivel sokat csalódtam így nekem olyan 1-3 évente van csak pár kapcsolatom és mindig el hanyagoltak minden téren sex téren is így az én hüvelyem kicsi szűk rózsaszín és borotvált .Még a nőgyógyász és a rák szűrésnél csak a hüvely bóltózatból vesz pintát vagyis ujjal nyúl fel kacsát nem is használ amit más nőknél szoktak mert hogy monta nekem hogy szűk a hüvelyem és a gát részem is így nem akarja hogy a felső és alsó kis és nagy ajkak sérüljenek a vizsgálat során.De szerintem minden fiúnak magának kell e döntenie hogy milyen is legyen számára az adott női nemi szerv .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!