Milyen fizikai, mentális következményei vannak vagy lehetnek a szex hiányának abban az esetben, ha valaki még szűz? (24L)
Én 25 évesen vesztettem el, lány vagyok. És nem az igazival. Engem 22 éves korom után rettenetesen zavarni kezdett a nyomasztó szüzességem, pedig nem vagyok csúnya sem és kövér sem. De nem merek kezdeményezni, főleg ha valaki tetszik.
Szóval vártam...és már azt hittem, hogy scak én vagyok az egyetlen szűz, akkor már nem bírtam, bekattantam és lefeküdtem egy sráccal, aki jó ismerősöm, és túl lettem rajta. Lenyugodtam, de semmivel nem lettem rámenősebb, vagy vagányabb....csak megkönnyebbültem.
Szerintem a szüzesség 24 év felett mindenkinél hat a lélekre...nem is kicsit:(
Ha akkor nem lettem volna bevállalós még a mai napig szűz lennék.
Egy egyszerű kérdés...
Elakarod veszteni? Vagy a szerelemre vársz?
Nekem is ilyen problémám van, csak kicsit jobban állok mert "csak" 18 vagyok. Eddig úgy vélekedtem, hogy a szerelemre várok, de ez egyre jobban kezd megváltozni, most, hogy mindjárt vége a sulinak, s jön az egyetem. Azaz kezdek felnőni. Nem akarok egy éjszakást de remélem, hogy a nyáron tudok valakit keríteni akivel persze járnék is de nem kell olyan nagy szerelem legyen. Csak szeretnék túl esni rajta, úgy ahogy a 22 éves lány is írta.
Te mit szeretnél?
-Gigi-
nem 22 éves lány hanem az aki fölöttem irt arra értetem.
Ha nem akarsz itt válaszolni beszélhetünk privátba is. Jó hasonló problémákkal "küszködőkkel" beszélni.
-Gigi-
Szerintem kedves 19L kicsit rosszul gondolkozol!
Minél elszántabban akarsz valamit annál nehezebben kapod meg. Pl. tudod mikor keresel valamit, akkor sose kapod meg, de mikor nem keresed, akkor hopp megtalálod. Légy boldog így ahogy vagy, ne akarj más lenni, éld az életed.
Mellesleg szerinted egy szerelem lehet felhőtlenül boldog? Hidd el, hogy nem. ha rossz emberbe szeretsz bele akkor akár még boldogtalanabb is lehetsz. A boldogság bennedd kezdődik. S még valami, a fiúk jobb szeretik a vidám magabiztos nőket, mint a szomorúkat(bár nem ismerem a természeted, ezt csak meg teremted)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!