Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves vagyok és még szűz,...

18 éves vagyok és még szűz, de mindenki azt gondolja, hogy nem vagyok már szűz. Csak azért, mert kihívóbban öltözködök és flörtölök a pasikkal?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 17:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

Rolam is azt hiszik, pedig meg csak kihivoan sem oltozkodok :D csak mert volt mar egy 5 honapos kapcsolatom, meg ezen kivul meg nehany pasim... Es nem vagyok visszahuzodo tipus es szerintem ezek miatt kovetkeztetnek arra, hogy mar nem is vagyok szuz. Meg reszeg se voltam meg soha, ezt sem tudjak rolam elhinni, csak mert jarok bulizni... Hat ez van :p

17/L

2010. máj. 12. 17:27
 12/22 anonim válasza:

18\F

Én meg nem mondom egyik dögös csajról se hogy szűz

talán azér

2010. máj. 12. 17:52
 13/22 anonim válasza:
100%

Ne foglalkozz velük.

és ha valaki azt akarja hogy 18vagy és veszítsd el akkor meg ez nem barátság.

és mutasd meg nekik hogy valaki attol hogy szűz lhet jó csaj.

2010. máj. 12. 21:02
 14/22 anonim ***** válasza:
és mivan akkor ha nem vagy szűz? ha zavar hogy nem hisznek annak akkor ne viselkedj r.banc módon
2010. máj. 13. 00:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell a rosszmegjegyzésekkel törödni,és szerintem is büszke lehetsz magadra,mert nem piálsz,nem csapongsz ki stb.Irigyek,sok ember a másikban csak a hibát keresni folyton.Nem kell foglalkozni.A barátnőm kishúgának is több pasija volt már,de max. kézfogás és puszi,simogatás ennyi volt,de mivel cserfes egyből az irigyei mindenfélét mondtak a háta mögött,nem kell az ilyenekkel törödni,ráadásul még csinós és jó tanuló is,na kb. el lehet képzelni hányan irigylik.Nem kell velük törödni,te csak maradjál önmgad,nem kell senki kedvéért megváltozni.
2010. máj. 13. 11:07
 16/22 anonim válasza:
52%
Azét mert gondolom úgy nézel ki mint egy r*banc meg teszed az agyad.eggyértelmű:D:D
2010. máj. 17. 22:54
 17/22 anonim válasza:
74%

szűzqrva!

már bocs! de a tények azok tények!

2010. máj. 17. 23:08
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha kihívóan öltözködik és viselkedik azzal sincs annyira nagy baj,még tini,az ocsmán beszéd,köpködés és más leszólása az gázosabb,az sokkal nagyobb baj hogy vannak az ilyen kis 14-15 éves sza.osok és már kezelgetik őket.

Ne foglalkozz másokkal mindenki magából indul ki.

2010. máj. 18. 18:40
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is szűz vagyok még, de tegnap hallottam olyan pletykát rólam, hogy végigment rajtam az egész város.

Ilyenek az emberek. Pedig én nem is öltözködök kihívóan, csak fiú bandával lógok.

19/L

2010. máj. 18. 20:35
 20/22 anonim válasza:

Nem csak az öltözködés és a flört árulkodik rólad...hanem a viselkedésed is...

És ha valaki terjesztette hogy nem vagy szűz? kitalált valami jó szaftos történetet?

Akkor rábasztál kicsikém...

Mert ferdeszemmel fognak nézni rád...és hiába bizonygatod ártatlanságodat...akkor sem hisznek majd neked...

Ezért jó néha kicsit visszafogottabb lenni...és nem mutogatni hogy ki vagyok...mi vagyok...

na de... te tudod mit csinálsz...

Másokat nemnagyon érdekel hogy mit miért csinálsz...

Nekik az a fontos hogy legyen 1 téma...és égesssenek valakit...

2010. máj. 18. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!