Előváladékos ujjal történő ujjazással, mekkora az esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 15:47
1/12 anonim válasza:
Nem azt mondom,hogy kizárt a terhesség,kb 1-5 %
2/12 anonim válasza:
egy a hárommilliárd-négyszázhetvenhétmillió-kettőszáznegyvenkilencezer-ötszáztizenöt-hathoz
3/12 anonim válasza:
Miért kell előváladékos ujjal ujjazni?
Szárazzal túl biztonságos?
4/12 anonim válasza:
Barátom múlthéten tanulta bioszon, hogy az előváladéknak csupán a síkosításban van szerepe:D
5/12 anonim válasza:
5 %
előzőnek: jó nagy barom lehet a biosztanár, az előváladékban VAN sperma
6/12 anonim válasza:
Ezt megerősítem az előváladékban van ondó!
De sztem kicsi az esély rá,hogy ennyitől teherne ess!Sztem nincs mitől félned.
7/12 anonim válasza:
5%
Ha teliben belédspricceli a teljes adagot, akkor 10%
Úgyhogy a szokásos fele az esély.
Jó babázást!
8/12 anonim válasza:
valóban az a fő funkciója, hogy a hugycsövet előnedvesítse az ondó számára. És igen megvan rá az esély, hogy tartalmaz némi ondót de abszolút elhanyagolható. Most, hogy ez képes-e teherbejeni egy nőt...hát...
ez nagyon sok mindentől függ. különben az előváladék nem spriccel csak kifolyik és tényleg pici szóval és nem is tartalmaz megfelelő minőségűt..
szóval kár aggódni
9/12 anonim válasza:
Nálam 3-ból 2 gyerek így született. Viccen kívül!
10/12 anonim válasza:
14:08 : Kérlek ne hülyítsed az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!