Ha 4 ujjal ujjaztam magam a szűzhártyám átszakadt?
Az durva, ha már most ilyen tág vagy, akkor kezd el az intim tornát, mert még Rocco is lötyögne benned, ha meghúzna 1-2 év múlva!
Komoly!
NC az előzőeknek, látszik mennyire értenek a nőkhöz. :)
szóval, egy nő hüvelye(de hülye szó...szóval puncija :)) nem fog attól kitágulni hogyha sok férfival van, még 10 000 pasitól se. :) A szüléstől tágul ki, de azt is több hónapig csinálja szervezet h kiférjen a baba...
A kérdésre válaszolva pedig: ha átszakadt volna azt tudnád. :) szóval lehet már régebben elszakadt magától.(pl. aktív táncolástól is elszakadhat) Am tényleg kicsit tág vagy, intim tornát én is tudom ajánlani.
20/f
De bizony a szüléstől tágul. Nem véletlen a legtöbb megcsalás baba után szokott lenni.
De azért 4 ujj nem egy baba.
Bár számomra elképzelhetetlen hogyan élvezheti vki, ha 4 ujjat tömköd magába. De mindegy, ez az én szegénységem biztos:D
Amúgy nem biztos, hogy átszakadt. Vkinek csak szülésnél szakad át, annyira rugalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!