Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek csak nagyon...

Szerintetek csak nagyon paranoiás lennék?

Figyelt kérdés
sziasztok! 16 éves lány vagyok, van egy barátom, akivel 5 hónapja vagyunk együtt, már volt petting, és hamarosan le fogunk feküdni egymással. Viszont én nagyon félek a terhességtől. Természetesen védekeznénk, ÓVSZERREL. De mindketten szüzek vagyunk, és félek, h valamit elrontanánk, rosszul helyezné fel, kiszakadna vagy hasonlók. Emiatt végig aggódnék. Azon a válaszon kívül, hogy éretlen vagyok a szexhez, mindenkinek köszönöm szépen!
2010. máj. 9. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem is leszel elég tág.
2010. máj. 9. 19:21
 2/8 anonim válasza:

Szia !

Természetesen nem tudom, hogy milyen viszonyban vagy anyukáddal, de én azt tanácsolom, hogy mond el neki, hogy mit terveztek, beszéljétek meg.. és az biztos, hogy ő megfog nyugtatni.Az óvszer mindegy, hogy milyen, vékonyított szóval ultrathin, vagy normál ami a durexnél classic.. mert mindegyik ugyanolyan védelmet nyújt, és ugyanannyi a kiszakadási esélye, mint egy vékonynál vg egy vastagnál.Miután véget ért az aktus menjen ki a partnered a mosdóba és engedjen a gumiba vizet, ha nem szivárog , akkor semmi baj nincsen :).. Ha szivárog, akkor 3 napon belül be kell venned eseményutánit, vagy úgy tudom h kórházban injekciót adnak, és az ingyenes, de ebben nem vagyok biztos. Az aktus közben ne agyalj azon, hogy kiszakad vagy sem.. legelőszőr úgy sem lesztek olyan vasak, hogy kiszakadjon, csak figyeljen arra, hogy ne csússzon le. A használati utasításon rajta van, hogy-hogy kell feltenni. Nyugodj meg, semmi baj nem lesz. De ha ilyen gátlások lesznek benned, inkább ne tedd meg, mert nem lesz olyan jó élmény.Zene, vagy gyertya romantikussá teheti az első alkalmat , és talán a gátlásokat is tudja oldani egy kicsit. (= Ne aggódj, semmi baj nem lesz .:)

2010. máj. 9. 19:41
 3/8 anonim válasza:
vadak*
2010. máj. 9. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Mondd meg a barátodnak, hogy otthon "gyakorolja" a gumi felhelyezését, egyedül, hogy élesben menjen.

Anyukáddal szerintem is jó ötlet lenne elbeszélgetni, biztos meg tudna nyugtatni, sőt, ha komoly a kapcsolat, akkor elvinne orvoshoz, aki felírna fogamzásgátlót (ha nem akarsz szedni, akkor ez a rész tárgytalan) vagy ajánlana még kiegészítő védekezést a gumi mellé. Pl. hüvelytabletta (Pharmatex).

Mellesleg jól izgasson fel a barátod mert akkor jó nedves leszel -> csúszni fog a gumi, még kisebb az esély a szakadásra.

Az meg gondolom természetes, hogy elolvassátok az óvszerhez a tájékoztatót és jó minőségű kotont vesztek.

Sok sikert & ne aggódj!!:)

2010. máj. 9. 19:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok! Barátnőmmel beszélgettem erről, ő azt mondta, hogy még éretlen vagyok a szexhez,és ezért félek ennyire. De szerintem inkább éretlen az, aki ész nélkül szexel, esetleg védekezés nélkül, vagy csak megszakítással. Én egyszerűen csak biztos szeretnék benne lenni, hogy ne legyek terhes, mivel mostanában megint kezd rendszertelen lenni a menstruációm, és így állandóan izgulnék, hogy vajon miért késik.
2010. máj. 9. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem nyugi:D nálunk is volt hasonló gond de amugy mi naptármódszert is használunk gumit is és kiveszem mielőtt elmegyek:D ha pedig szabálytalanul jön meg akkor próbáljátok úgy hogy menstruálás után csináljátok akkor valamennyire ki tudjátok kerülni a peteérést is...
2010. máj. 9. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
A gumik dobozában olvasd el a tájékoztatót, és akkor nem tudod elrontani. Én is úgy tettem fel a barátomnak először, hogy senki nem mutatta meg hogy kell. Amúgy ha annyira félsz a terhességtől szedhetsz fogamzásgátlót is és akkor nincs ez a para. 20/L
2010. máj. 10. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet lenne anyukáddal, vagy egy idősebb barátnővel/rokonnal megbeszélni mindezt, aki tanácsot tudna adni:)

Megértem, h meg vagy ijedve, énis ilyen helyzetben voltam, amikor először készültem lefeküdni a barátommal. Én 15voltam, ő meg velem egyidős, mindkettőnknek ez volt az első.

Sajnos nem lett jó vége, nagyon ideges volt és elbénázhatott valamit, mert kiszakadt a gumi... de ezzel nem akarlak megijeszteni, mert ha véletlenül ez történik, akkor is ott van még az esemény utáni tabletta, azt kell minél hamarabb bevenni.

A tanácsom az, hogy ne görcsölj, minden rendben lesz, s ha mégsem, akkor sem kell kétségbe esni. Tapasztalatot kell szereznetek és minden kezdet nehéz, de hidd el megéri:)

2010. máj. 10. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!