Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség elvesztése után...

A szüzesség elvesztése után megváltozik az ember?

Figyelt kérdés

1. Ezt úgy értem, hogy meg fog-e növekedni az önbizalom utána?

2. Máshogy fogok viszonyulni-e a lányokhoz?

3. Ha igen, akkor hogyan változik?

4. Még akkor is fog változni, ha prostitól lesz elvesztve? (ez csak egy feltevés)

2010. máj. 6. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Válozik bizonyos mértékbe igen, az önbizalom mindenképpen növekedhet utána (pasiknál legfőképpen)

Az hogy máshogy viszonyul -e a lányokhoz, nem tudom szerintem nem.Az hogy prostitól veszítse el az ember a szüzeségét...inkább no comment! :)

2010. máj. 9. 07:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Inkább próbálkozz lányokkal!

Prostitól nem lesz nagyobb önbizalmad, max. dugsz egy 1 percest és ennyi. De ugyanúgy félni fogsz egy szép lányt leszólítani. ja és lehet összeszedsz valami kis AIDS-t vagy egyebet....

2010. máj. 9. 18:24
 13/14 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha már kiestem abból a korból, ami normálisnak számítható az elvesztéséhez? Akkor is ki van zárva a prosti?
2010. máj. 9. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy még aktuális-e a szűzesség nálad, de látom nem kaptál választ és ez válasz a 4.re is.

Van egy másik kérdés itt, felmerült éppen ez a téma.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1734..

A mai dátum, vagyis 2011 május 6.-ánál keresd.

Ha jól emlékszem az a srác 30 éves volt, mikor azt a prostis történetét írta.

Viszont azt tudni kell, hogy sajnos vannak negatív prostis történetek is. Kockázatos a betegségek miatt is. Több prosti reglapján láttam, hogy megengedi, hogy szájába élvezzenek vagy külön extra. Ezek szerint nem nagyon félnek a betegségektől, pedig a HIV így is terjed.

Szerintem érdemesebb a szexpartnerkeresőn keresgélni.

Sok sikert, ha szűz vagy még, ha nem akkor pedig remélem jól sikerült!

30f

2011. máj. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!