A szüzesség elvesztése után megváltozik az ember?
1. Ezt úgy értem, hogy meg fog-e növekedni az önbizalom utána?
2. Máshogy fogok viszonyulni-e a lányokhoz?
3. Ha igen, akkor hogyan változik?
4. Még akkor is fog változni, ha prostitól lesz elvesztve? (ez csak egy feltevés)
Válozik bizonyos mértékbe igen, az önbizalom mindenképpen növekedhet utána (pasiknál legfőképpen)
Az hogy máshogy viszonyul -e a lányokhoz, nem tudom szerintem nem.Az hogy prostitól veszítse el az ember a szüzeségét...inkább no comment! :)
Inkább próbálkozz lányokkal!
Prostitól nem lesz nagyobb önbizalmad, max. dugsz egy 1 percest és ennyi. De ugyanúgy félni fogsz egy szép lányt leszólítani. ja és lehet összeszedsz valami kis AIDS-t vagy egyebet....
Szia!
Nem tudom, hogy még aktuális-e a szűzesség nálad, de látom nem kaptál választ és ez válasz a 4.re is.
Van egy másik kérdés itt, felmerült éppen ez a téma.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1734..
A mai dátum, vagyis 2011 május 6.-ánál keresd.
Ha jól emlékszem az a srác 30 éves volt, mikor azt a prostis történetét írta.
Viszont azt tudni kell, hogy sajnos vannak negatív prostis történetek is. Kockázatos a betegségek miatt is. Több prosti reglapján láttam, hogy megengedi, hogy szájába élvezzenek vagy külön extra. Ezek szerint nem nagyon félnek a betegségektől, pedig a HIV így is terjed.
Szerintem érdemesebb a szexpartnerkeresőn keresgélni.
Sok sikert, ha szűz vagy még, ha nem akkor pedig remélem jól sikerült!
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!