Kuldenétek olyan oldalt ahol szuzeség elvesztésérol lehet videot nézni?
Figyelt kérdés
légyszikeee tudtok olyan oldalt ahol videeok vannak a szuzessék elvesztésérol??..és kérlek ne mondjátok h ez hulye kérdés.koszonom a megértést2010. máj. 5. 13:22
1/16 anonim válasza:
sztem az mind kamu.. nincs az az eszement csaj, aki az elsőt vmi izomagyúval akarja elveszteni a kamerák előtt.
3/16 anonim válasza:
Én ismerek ilyen videókat: a csaj több videón is elveszti a szüzességét.Rakott szoknyában van két copffal,először félve fogja meg a falloszt,aztán amikor berakják neki visít és vérzik. Engem meggyőzött minden filmjében.
4/16 anonim válasza:
h lehet már többször elveszteni a szüzességet, utolsó?? :DDDDDD
8/16 anonim válasza:
a 13:48-as videó kamu az utána lévő oldal:Jézusom,ezeken némelyik még 14 sincs!
9/16 anonim válasza:
Durwa.
Am. én még nem láttam olyan vidit, amin olyan lenne.:D
10/16 anonim válasza:
Minek kell videó, hagyd már ezt. Ha hagyatkozol az vágyaidra és nem egy, egy éjszakás pasival teszed akkor nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!