Vettem egy vibrátort hogy azzal elvesztem a szüzességem, kb 10-12cmre tudtam behelyezni mert utána nagyon feszített a hasam és fájt. Ez normális? és akkor én már elvesztettem a szüzességem?
Mekkora egy nyomorék vagy!! Hogy lehet vkinek ennyi esze,Nem arról szól ez h egy vibrátort dugdosol a pinádba!
Attól még egy pasi simán levágja egyből, hogy még szüz vagy!!
Ne szóljátok le, mert lehet,hogy ő még nem hallott olyan sokat róla, nem olyan beavatott a dologban. Nincs értelme amúgy a vibrátorozásnak sem, majd ha nem leszel szűz. Biológiailag nem vagy az, átszakadt a szűzhártyád, de igazából az vagy.(a másik értelmét én sem tudom,hogy mi, mert van a biológiai és van a másik):D
15/F
17évesen marha felvilágosult vagy...
Akkor veszted el a szüzességed, amikor egy kuki(pénisz) jár majd a hüvelyedben(és ennek a pénzisznek az egyik végén egy srác van).
A szüzhártyád akkoris átszakadhat ha pl sportolsz, tampont használsz (és vibrátord dugsz fel magadnak). De ettöl még szűz vagy, mert nem járt benned kuki.
17L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!