Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem szűz 20+ NŐK! Meddig...

Nem szűz 20+ NŐK! Meddig vagyok képesek eltűrni egy hasonló korú szűz férfi tapasztalatlanságát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 19:49
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Én megértem, hogy az emberek élvezni és nem tanulni, akarják a szexet. Sajnos a tinédzser kori sőt még a főiskolai kavarások és szerelmekről is lecsúsztam már, így kénytelen vagyok relatíve felnőttkéntként elkezdeni tanulni ezt a dolgot. Ez pedig nem tiszteletre méltó dolog sokkal inkább teher a társadalmi nyomásnak köszönhetően.
2010. máj. 2. 20:16
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Istenem,mindenki kezdte valahol.Ne legyünk már ennyire ösztönlények,hogy a technikán kívül semmi nem számít,az érzelmek sem.Nekem volt dolgom szűz pasival és egyáltalán nincs róla rossz emlékem.Nagyon szerettük egymást,ennyire figyelmes partnerem kevés volt.Idővel kitapasztaltuk,hogy hogy jó nekünk az ágyban.Nem tudom,de én úgy vagyok vele,inkább kihagyok 2 orgazmust,de olyan pasi legyen mellettem,aki tényleg szeret és akire lehet számítani,akinek a családja a legfontosabb.De mégegyszer mondom,nem volt rossz az ágyban,csak kezdő.Egy tapasztalt pasi is lehet vacak,ilyenhez is volt szerencsém sajnos,de persze az egója a csillárt verte.
2010. máj. 2. 20:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
20:17 30/N ez lemaradt :)
2010. máj. 2. 20:18
 14/28 anonim válasza:
100%

Szerintem nem feltétlenül kell a tapasztalat:) Mondom én, aki egy év után feküdtem le a szintén szűz párommal. Hát az elején "bénáskodtunk" de nagyon jó volt felfedezni egymást. Egymástól tanulni, kinek mi jó, kinek, hogy jó. Jó volt összeszokni...soha egy pillanatig nem volt kényelmetlen a szituáció, két ember között aki szereti egymást, szerintem a szüzesség nem lehet akadály...És felmerem vállalni, klassz volt, hogy együtt...és nem bántam meg hogy nem hamarabb volt. soha egy percre sem!

Hidd el az a lány, aki szeretni fog, nem a szüzességedért fog elítélni...sőt azért nem fog...két ember között akik szeretik egymást nem szabad tabu legyen a szex, a szüzesség meg nem kell státusz szimbólum legyen. Inkább egy tapasztalatlan, melegszívű, aranyos srác, mint egy tapasztalt "szépfiú", aki kitudja hányszor kivel...hol...aztán előtte lehet feszengeni...:-S

szóval szerintem ne aggódj, mert nem fog elutasítani az a lány aki szeret.:)

2010. máj. 2. 20:18
 15/28 anonim válasza:
92%

Szia, 24 voltam, amikor megismerkedtem a párommal, ő 25 volt akkor. Szűz volt, én nem. Nem jelentett különösebb problémát. Azóta is együtt vagyunk, lassan 5 éve. Azért nem minden csaj ösztönlény, akinek csak a szex számít, a lányok általában (kivéve a h.ülyéket) az érzelmekre mennek. A h.ülyék meg a szexre meg a pénzre, de hát h.ülyét gondolom amúgy sem akarsz.

29/n

2010. máj. 2. 20:23
 16/28 anonim ***** válasza:
63%
Tanítgatom, tanítgatom, de mikor már nagyon nem akarja érteni a dolgot akkor feladom. Idegesítő, mikor huszadjára mondom el/mutatom meg, hogy mit hogy csináljon és még akkor sem érti.
2010. máj. 2. 20:24
 17/28 A kérdező kommentje:
Még szép, hogy nem akarok hülyét, én sem vagyok az.:)
2010. máj. 2. 20:25
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasim egyáltalán nem bézázott, pedig szűz volt. Monjuk hozzátartozik, hogy nagyon kívántam, ergo nem igazán tudta voltan rosszul csinálni.
2010. máj. 2. 20:28
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt már 3 szűz pasim, egyik sem bénázott szerintem hamar belejönnek ösztönből :)
2010. máj. 2. 20:32
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten örülnék neki, mert jó lenne a tudat, hogy velem van először (bár kicsit félnék is, hogy később pont emiatt más felé kacsintgatna..).

18/l.

2010. máj. 2. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!