Nem szűz 20+ NŐK! Meddig vagyok képesek eltűrni egy hasonló korú szűz férfi tapasztalatlanságát?
Szerintem nem feltétlenül kell a tapasztalat:) Mondom én, aki egy év után feküdtem le a szintén szűz párommal. Hát az elején "bénáskodtunk" de nagyon jó volt felfedezni egymást. Egymástól tanulni, kinek mi jó, kinek, hogy jó. Jó volt összeszokni...soha egy pillanatig nem volt kényelmetlen a szituáció, két ember között aki szereti egymást, szerintem a szüzesség nem lehet akadály...És felmerem vállalni, klassz volt, hogy együtt...és nem bántam meg hogy nem hamarabb volt. soha egy percre sem!
Hidd el az a lány, aki szeretni fog, nem a szüzességedért fog elítélni...sőt azért nem fog...két ember között akik szeretik egymást nem szabad tabu legyen a szex, a szüzesség meg nem kell státusz szimbólum legyen. Inkább egy tapasztalatlan, melegszívű, aranyos srác, mint egy tapasztalt "szépfiú", aki kitudja hányszor kivel...hol...aztán előtte lehet feszengeni...:-S
szóval szerintem ne aggódj, mert nem fog elutasítani az a lány aki szeret.:)
Szia, 24 voltam, amikor megismerkedtem a párommal, ő 25 volt akkor. Szűz volt, én nem. Nem jelentett különösebb problémát. Azóta is együtt vagyunk, lassan 5 éve. Azért nem minden csaj ösztönlény, akinek csak a szex számít, a lányok általában (kivéve a h.ülyéket) az érzelmekre mennek. A h.ülyék meg a szexre meg a pénzre, de hát h.ülyét gondolom amúgy sem akarsz.
29/n
Én kifejezetten örülnék neki, mert jó lenne a tudat, hogy velem van először (bár kicsit félnék is, hogy később pont emiatt más felé kacsintgatna..).
18/l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!