Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elveszem a barátnőm szüzességé...

Fke kérdése:

Elveszem a barátnőm szüzességét. Tippek?

Figyelt kérdés

Mindketten akarjuk, ezzel nincs gond. De nagyon izgulok, azt akarom, hogy jó legyen neki és félek, hogy nem fogok elég jól teljesíteni, vagy, hogy túl nagy fájdalmat okozok neki. Nagy felelősség, én avatom be ebbe az egészbe, deén sem vagyok túé tapasztalt egy barátnőm volt idáig és az óvszerrel is hadilábon állok (konkrétan még soha nem használtam -> az exem tablettát szedett)

Tudnátok tippet adni, hogy hogy nyugodjak meg egy kicsit és mit csináljak vele, hogy neki élmény legyen?

2010. máj. 2. 17:01
1 2
 11/13 anonim válasza:

Tipp 1: nyugodj meg. :)

Az eddig elmondottakból ítélve olyan fiú vagy, aki vigyáz a lányra, és szerintem ez a legfontosabb nekünk.

Tényleg fontos, hogy ellazuljon a lány, petting mindenképpen. Én azt is hozzátenném, ha még nem volt benne ujjad sem - és persze ha nem idegenkedtek tőle, hogy az legyen először :) -, akkor próbáld ki. Lassan, óvatosan, és az is legyen nedves, mint minden. ;) Így ő sem ijed meg a nagyobb falattól.

Ha félősek vagytok mindketten, és úgy érzed, nem akarna ő rád ülni, akkor sem kell megijedni a "feladattól", de ha úgy nyugodtabb vagy, megkérheted. Nem fog ellenkezni, és előnye, hogy a reakcióból látod, ő mennyire érzi késznek magát.

Ó és ne aggódjon semelyikőtök, ha bénáztok. :) Ha valami nem megy flottul, csak vond oda a kezét, hogy segítsen. Egyébként pedig kérdezd meg tőle nyugodtan, nem fáj-e, nem rossz-e valami, ahogy mondták is. Megnyugtató, kedves gesztus. :)

Óvszer: nézz videót, hogyan kell feltenni (még jobb, h iskolai felvilágosítón odafigyeltél, de magamat ismerve szinte kizárt ;)). Az a lényeg, hogy elméletben tudd, mi a teendő, a többi ott megoldjátok ketten. Ha van kedve, ő is megpróbálhatja. Egynél több gumi legyen azért nálatok!

Sok sikert! ;)

17/L

2010. máj. 3. 07:50
 12/13 A kérdező kommentje:

Az válaszok alapján, nagyon jó úton járok.

Ujjazásig eljututtunk már és azt is élvezi, nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz itt semmi gond.

Már nem vayok annyira izgatott. Köszi.

Már csak hely és Idő kéne... :S

2010. máj. 3. 18:44
 13/13 anonim válasza:
Látom már régen irtál ide.Ugyhogy megkérdezem:Sikerült?
2010. júl. 28. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!