14 éves vagyok és nagyon kivanom a szex-et. Szerontetek ha elveszitem a szüzeségem akkor is fogom kiváni ennyire?
Tudom milyen érzés(:
Én is így vok és nyáron lehet meg fog történni a "nagy első".Igaz nem járok a sráccal, de szeretjük egymást, csak a távolságot nem könnyű legyőzni):
Szerintem, ha jól választasz partnert és kellemes lesz, akkor mégjobban fogod kívánni.:D
15/L
Ha jól sikerült az első alkalom, akkor utána még jobban fogod kívánni.
Komolyra fordítva a szót: az első alkalom nem befolyásolja a szexuális vágyadat.
Nézd a vágyad az normális,de ne siessd el.!
És igen utána is kíváni fogod,ha jól sikerül,mert hát elsőre fájhat is és mindet el lehet szúrni és visszafelé is elsülhet a dolog.Egyenlőre csak izgasd magad,de ne sexelje,mert még túl korai.ÉS a sex akkor igazán jó ha olyannal vagy előszőr akit tényleg igzán szeretsz.
Csak a vágy miatt ne tedd meg,gondolj bele valakinek már 10 évesen is lehet vágya,ha mindenki megtenné,mi lenne.
Időd még van,ne csinálj hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!