Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan lehet a gátlásosságot...

Hogyan lehet a gátlásosságot levetkőzni?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és még nem volt soha kapcsolatom, még szűz vagyok. Egy gátlásos lány vagyok, akit nem nagyon vesznek észre a pasik, legalábbis mint nőt. Eddig mindig találtam valami kifogást vagy megmagyaráztam magamnak, hogy ráérek még. Általában mindig van egy elérendő cél jelenleg az államvizsga, ami lehetetlenné teszi egy komolyabb kapcsolat kialakítását, hiszen hogyan mondhatnám azt, hogy várj rám amíg leállamvizsgázom. A problémát bonyolítja, az is, hogy felépítettem magamban, a számomra ideális férfit: vicces, magabiztos, komoly, magas, akivel el lehet beszélgetni mindenről, akinek véleménye van az életről, aki nem egy papucs, szóval van kisugárzása persze az ilyen típusú férfiak engem észre sem vesznek.
2010. ápr. 27. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
add a saját szintedre a lécet!
2010. ápr. 27. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
hát... ha nem a gátlásaidat de a ruháidat leveszed, akkor biztos, hogy észrevesznek!
2010. ápr. 27. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Kérdésem: Ha már a tökéletes férfit keresed, vagy-e olyan tökéletes, mint amit elvársz?

Próbáld meg nem mércével nézni a pasikat.

2010. ápr. 27. 12:28
 4/8 anonim válasza:
szia szerintem elsősorban legyen több önbizalmad miért ne venne észre egy olyan pasi egy mosoly és kisugárzás és hidd el észre fognak venni de szerintem ha összetalálkozol valakivel és meglessz köztetek a szikra nem az elképzelt palira fogsz gondolni hanem az igazira de nem akarok okoskodni csak gondoltam írok neked valami jót remélem nem haragszol
2010. ápr. 27. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:

JÉZUSATYAÚRISTEN

kislány le vagy maradva mint a borravaló

van olyan (NŐ) ismerősöm aki két gyerek mellett diplomázik te meg itt a pasikat rakod félre holmi államvizsga miatt

gondolom a bulizás se nagyon megy!!!!

az a helyzet hogy az egész fiatalságodat elpazaroltad az olyan korú lányok mint te már lenyugodtak a bulizásból drogozásról is leszoktak inni sem isznak már annyit néhányuk már családot is alapított te meg ittleszel maholnap 30 és nincs semmi élettapasztalatod nem ismered az emberek igazi valóját azt amikor nem a padban ülnek és a könyvek felett görnyednek!!!

Igazából tanácsot a gátlásosságra nem tudok adni!!!

talán menj el bulizni kérj a pultnál egy whiskey-t vagy ha ismersz rasztahajú embereket ők is tudnak adni cuccot amitől ellazulsz

2010. ápr. 27. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsónak van igazsága...

Gátlásosságra nincs ellenszer, max. önbizalom növelő (pl sport)

Az nem gond, ha valaki a könyveket bújja, de rém sebezhetők lesznek az életben és h.lyék is hozzá, hiába tanul az ember akármilyen spéci életbevágó szakon.

A másik jogos kérdés, hogy Te mit tudnál esetleg felmutatni az álom pasinak? A diploma ló..sz egy tükörtojáshoz (és akkor az életre vissza is kanyarodtunk).

Egyébként meg ne aggódj, a párkapcsolat, olyan, mint a használt autó... minden(ki) elkel egyszer.

2010. ápr. 27. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha van valaki fiú a láthatáron, ne szalaszd el! A tanulás és a párkapcsolat nem zárják ki egymást. Nekem 4 olyan évfolyamtársam is volt, akik az egyetemen ismerkedtek meg, és sikeres államvizsga után össze is házasodtak.
2010. ápr. 27. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudjon az egyik válaszoló, de úgy írja mintha mindenkinek úgy kéne élnie hogy tinikorában szétissza és szétbulizza a fejét, meg drogozik. Ez egyáltalán nem így van és közel sem mondanám példaértékűnek, vagy követendő mintának.

Ami a kérdezőt illeti, abban van igazság, hogy "le van maradva" de ezen már nem tud változtatni. Szóval ami az én véleményem az államvizsga/tanulás, csak kifogás nem ez az igazi ok, remélem kérdező ezt te is látod. Valami más baj van, ki kellene derítened miért vagy gátlásos, mi okozza ezt. Barátaid vannak? Jó barátnő akihez bizalommal fordulhatsz, tanácsot kérhetsz? Ha egyedül nem megy a változás kérj segítséget, akár szakembert. Hidd el, én megértem a problémád tökéletesen, és tapasztalatból mondom, hogy egyedül nem biztos hogy túl tudsz ezen lépni. De igyekezz magadba nézni, mik a rossz dolgaid, azokon változtatni ha lehet, mik a jó tulajdonságaid azokat kihangsúlyozni, bár ennyi alapján kevés az információ, hogy esetleg tudni lehessen a külsőd vagy belső dolog okozza ezt a gátlásosságot.

2010. ápr. 27. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!