Az első alkalom nagyon fáj? Vagy ez egyéntől függő? Nektek milyen volt? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 17:03
1/9 anonim válasza:
Én ugyan pasi vagyok, pár barátnőmmel már beszéltem erről. Szóval az eddigi exeim bevallása szerint nem fáj különösebben, sőt a legtöbbnek egyáltalán nem fájt. Az egyiküknél alig akart beférni, de neki elég szűk volt, mikor együtt voltunk, akkor is mindig "be kellett melegíteni" rendesen, hogy ne fájjon.
3/9 anonim válasza:
nekem nem fájt
18 éves voltam, első szerelem, tartott is majd' két évig, sose bántam meg
előtte sokat pettingeltünk, szerintem ezért se fájt
25L
4/9 anonim válasza:
Egyéntöl függ :) de általába nem fájdalmas
5/9 A kérdező kommentje:
láttam ilyen netes videókat és elég durvának látszott.. Bár szerintem ezek csak megjátszottak.
2010. ápr. 25. 18:18
6/9 anonim válasza:
Netes videók kamuk.Nekem ugyan fájt (picit) meg véreztem is, de nem az elviselhetetlen kategória egyáltalán.Végére már élveztem is.
7/9 A kérdező kommentje:
ez megnyugtató xD:D
és hány évesek voltatok?
2010. ápr. 25. 21:16
8/9 anonim válasza:
nekem az első olyan volt 15éves koromba hogy bedugta a pasi de rájött hogy meleg és kiis vette.szörnyű érzés volt...
9/9 anonim válasza:
Hát én ezt nem tudom még :P
De nekem is volt ilyen hasonló kérdésem, és hozzám olyanokat is írtak hogy nem fájt de nagyon véreztek meg ilyesmi, ami engem illett ettől egy picit meg is ijedtem :S
de szerintem is személytől függő
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!