Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány év kell még, hogy legyen...

Hány év kell még, hogy legyen belölem valaki?

Figyelt kérdés

történet:

tegnapelött volt a 21. születésnapom.december óta járok az egyetemen pszichologushoz.3 éve járok egyetemre.2,5 év alatt egyetlen lánnyal ismerkedtem.4 éve volt egyetlen lány, akivel csak a rámenőssége miatt tudtam összejönni.(egyébként nem igényeltem, hogy probálkozzak) 4 vagy 5 alkalommal találkoztunk, ezek arról szóltak, hogy a szobájában voltunk, és többnyire smároltunk, ölelkeztünk az ágyában.az a kevés nő, akik engedték, hogy megérintsem öket (mondjuk max ölelkezés), mind nagyon csinosak voltak.én viszont, bárki bármit mond (még az illetö hölgyek is) nem jóképű, gyerekes kinézetü, 60 kilos, nem vonzo mozdulatvilágú egyed vagyok, viszont van szép cipöm.az elmult három év csak arrol szolt, hogy szenvedek, hogy nem tudok fejlödni olyan könnyen, mert nőmentes intézményben és környezetben tanulok.nem partizhatok éjjel nappal, havonta egy két alkalom esetleg belefér.vegyük ugy, hogy olyan vagyok, akinek semmilyen kapcsolata nem volt nökkel, amiket átéltem az csak ismertetö volt arról, hogy mit kell nélkülöznöm a jövöben.a spanjaim is hasonlo cipöben, vagy még rosszabban járnak.de nekik stabilabb az idegrendszerük, ezért nem lehetetleniti el az életüket ez a probléma.a tanulás is egyre roszabbul megy e miatt.

továbbá nem megy olyan könnyen a haverkodás, mint szeretném, a nök meg többnyire levegönek néznek, ha esetleg nem, akkor nekem sikerül elterelni öket, mert ezek a évek teljesen elsötétitették az elmémet, és nem tudok szépeket mondani.legutobb 18 óra gondolkodás után sikerült elég bátorságot gyüjteni, hogy bemenjek egy olyan lányhoz, akit honapokon keresztül nap mint nap láttam a kollégiumban, egyszer véletlenül együtt kajáltunk a büfében, és még aznap szolidan probáltam vele interakciora lépni egy kolis buliban.amikor bementem hozzá, rögtön látszott, hogy van komoly pasija, meg mondta is.nekem nagyszerü lenne, ha nöi barátokat tudnék szerezni, de akinél nincs esélyem egyébként, azzal jobban esik bunkonak lenni...mert igazábol csak ehhez értek.a pszichologusnál nehezemre esik konkrét dolgokrol beszélni, pl hogy nem mosolygok a kusza fogaim miatt, vagy pontosan miért utálom a külsöm, vagy éppen tabu nélkül a vágyaimról.tudom, hogy ha majd egystzer nagy nehezen összejön majd az élet, hamar el fogom felejteni, hogy mennyire fájt ez az idöszak, de ennek a mostani idönek keméyn következményei lesznek (pl szegénység).

2010. ápr. 24. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
és most mi a kérdés?
2010. ápr. 24. 22:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Rendezd magadban a dolgaid, és szedd össze az önbizalmad, mert nagyon lejön, hogy most hiány van belőle. Amint visszaszerzed akinek lenned kell a nő is jön majd. Kitartás..

Minden jót!

18/L

2010. ápr. 24. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt akarod kérdezni, hogy építs önbizalmat, és megfelelő önképet?
2010. ápr. 24. 22:29
 4/9 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen igen.a pszichologus azt mondta, hogy elég kompetens abba, hogy ebben nekem segitsen, de mondom nagyon nem megy, hogy konkrét dolgokat, tabumentesen mondjak el neki.nem tiltakozott, amikor felhoztam, hogy nekem tulajdonképpen még évekig kell állni, hogy nincs semmi, és mellette teljesiteni az iskolában, igy tulajdonképpen a legjobb éveimet ...mentesen tölteni el.ez már garantált.
2010. ápr. 24. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:

próbálj hasonló beállítottságú lányt keresni,ha mást nem a neten...viszont a külsőddel kapcsolatban azt tanácsolnám,h kezdj el vmi sportot,építsd a tested,akár gyúrás, akármi más,és nem csak a tested szépíti,de agyilag ki is kapcsol...biztosan van neked való sport,a fogaidat is megcsináltathatod szépre...de ha nem is szépek,akkor is mosolyogj,hiszen azzal pozitív kisugárzásod lesz...

nincs lehetetlen,csak tehetetlen...elmesélem az én sztorim röviden bíztatásképp:9dikbe én voltam a lerondább csaj az osztályba,elkezdtem sportolni,jó testem lett,jobban odafigyeltem az öltözködésbe,haj+...és 12.be én lettem a legjobb csaj,mert akartam..ennyi az egész

22/L

2010. ápr. 24. 23:24
 6/9 A kérdező kommentje:
tul nagy áldozatokat kellene hoznom, már mérlegeltem, viszont ha nem eröltetem meg magam kellö mértékben, akkkor mintha semmit sem tennék, mert a hatékonyság nulla.nem is nagyon értem, miért kell ennyire borzaszto büntetést, ennyire méltatlanul nagy eröfeszitések árán ledolgozni?! már nyilvánvalová vált, hogy képtelen vagyok egyszerre odafigyelni magamra és az iskolára is.
2010. ápr. 24. 23:52
 7/9 anonim válasza:
Én akkor jártam pszihologushoz mikor a szüleim váltak és apám állandóan csesztetett nekem elég volt 4 hónap h talpra áljak de nagyon sokat segítettek a tanáraim és a barátok!
2010. ápr. 26. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
nemtudom én ezt az első 5 sor után meguntam
2010. ápr. 26. 21:01
 9/9 anonim válasza:

1. Menj el sportolni, ahelyett hogy a gép előtt tespedsz! Járj gyúrni, focizni, küzdősportra, vagy bármi, csajoknak is bejön és kiegensúlyozottabb leszel

2. A pszichológus nem mondta még, ahhoz, ha változtatni akarsz az életeden, tenni kell, méghozzá sokat! Ha ülsz, és várod a sültgalambot, nem fog a szádba repülni!

3. menj el bulizni, igyál meg egy raklap sört, lazítsd el magad és szedj föl valakit!

4. (ez lehetne az első) amíg nincs önbizalmad, a nőknél semmi esélyed.

2010. ápr. 26. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!