Mivel kenyeztessem a paromat ha mindketten szuzek vagyunk meg? Oralis szex kizarva
Szerintem az a lényeg, hogy a pár 2 tagja egyetértsen, azonos legyen a hozzáállásuk! A pároddal szexelsz (pettingelsz), nem a kommentelőkkel! ;)
Nem értem, minek rákényszeríteni egy olyan lányt és fiút az orális szexre, akik közül egyik sem akarja! (Bár a nagy normamegszabók itt lassan leszólják azt is, aki nem teszi a végbélnyílását a szex részévé.)
Kedvesem nagyon ügyes kezű, így nálunk sincs mindig orális. Nincs kedvem mindig kimenni mosakodni/tusolni előtte, illetve kiküldeni a páromat. Van, hogy a szex csak úgy spontán jön - meg ha anélkül is jó, megvagyok anélkül, hogy kéjnedv-ízű legyen a szám. Nálunk ehhez hangulat kell, olyankor nagyon jó is - csak ezzel is azt akartam érzékeltetni, hogy ha nincs kedvetek, nemkötelező. Mindenki úgy szexeljen, ahogy neki meg a párjának jó.
A nevetséges benne, hogy akkor mit szeretnél hallani a Kedves olvasóktól ha pár legalapabb dolog tabu?
Ezekután nem vagyok benne biztos hogy bármi beleférne a dologba..
Mert hát ugye kézzel sem igazi mert aztán azzal eszem amivel azt fogtad amivel a másik pisil...
tegnap 11:58 és ma 09:13-s hozzászóló vagyok.
Én nem akartam rábeszélni, mint ahogy a válaszomban is írtam, csak kíváncsi voltam először, h mi a kizáró ok, másodszor, h miért tartja undorítónak. Mint mondtam, el is fogadom a nézetét, meg meg is értem. Én is hasonlóképp éreztem. Kedvem még csak-csak lett volna hozzá, de gusztusom nem volt. (Pl előző páromnál), mert nem tetszett az illata.
De azt is írtam, h a párom iránt érzett szerelmem mégis rávett arra, h megpróbáljam orálisan is, és kezdetben furcsa volt, de aztán nem csak h megtetszett, megtanultam, de még meg is szerettem.
Szóval én átéltem az átmenetet az undor-elfogadás-megszeretés közt.
És azért mondtam, h lehet máshogy is csinálni, meg máshonnan is közelíteni.
Persze, h nem előírás, meg nem a kapcsolat alappillére az orális szex, de részese lehet, és élvezetes is lehet.
Ha pl tusolás közben próbálod, a meleg/langyos víz miatt még az illat is finom, meg nincs "pisiíze", ha attól félsz.
Tudod, kisbabakorban az ember az ujját szopogatja, hát a férfi hímvesszőjének sincs egyéb íze. (És nem az ondóról beszélek, mert én pl nem szoktam lenyelni, meg a számba venni sem, ha a párom érzi, h mindjárt elmegy, kiveszi és arrébb folyatja. Bocs a részletességért.)
Tehát - és hangsúlyozni akarom: még mindig nem rábeszélni szeretném - azt gondolom, h ezt is meg lehet ismerni, és meg lehet kedvelni. Talán csak sok időbe telik. (Nekem is sok időbe telt.)
Azzal pedig nem vitatkoznék, h Isten mit mire teremtett. Ennyi erővel már a misszionárius pózon kívül semmi egyebet ne próbáljunk ki a szexben, se a vállát ne csókoljuk meg a másiknak, se a kezünkkel ne érintsük a nemi szervét, se a szőrünket ne távolítsuk el, mert Isten nem arra rendelte az emberi testet...
De egyébként, Kérdező, már többségében mindent lelőttünk. Aktus nélkül adott az orális szex, a manuális szex, a közös önkielégítés, na és a közös tusolás...
Ha ezek közül egyik sem szimpatikus, akkor csak járjatok moziba, színházba, koncertre, barátokhoz, és gyakran öleljétek meg egymást. ;)
(24/L)
15:22-es vagyok, kicsit pontosítanék. Azt, h "nem tetszett az illata" az előző páromra/hoz írtam.
Viszont a mostanival ilyen problémám sincs. Az alapos tisztálkodás csodákra képes. :)
Ja, és ezzel nem azt mondtam, h az előző párom nem tisztálkodott rendszeresen. :D
Csak h fontos, h az orális szex előtt (!) közvetlenül legyen kis szappan meg víz ;)
Miért kizárva ?
Ha valakit szerettünk, akkor jót akarunk Neki. Más megközelitésben vágyunk rá
61 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!