A nőgyógyász meg tudja állapítani, hogy a vizsgált személy szűz e még?
Egy 12 éves kislányról lenne szó. Alapos gyanú van rá, hogy sajnos elvesztette a szüzességét. Természetesen ő beszélni sem hajlandó semmi a témával kapcsolatos dologról. Az érdekelne hogy ha elviszi az édesanyja a nőgyógyászhoz és azt mondja hogy arra kíváncsi szűz e még, akkor meg tudja e mondani az orvos. (Én átestem szűzen egy nőgyógyászati vizsgálaton, de mivel akkor nem ilyesféle dologra irányult - hanem egy betegség miatt voltam - az orvos csak végbélen keresztül vizsgált meg, mivel mondtam hogy szűz vagyok.)
Szóval a lényeg hogy arra lennék kíváncsi, hogy ha az anyukának az a kérése hogy mondja meg a doki hogy szűz e még a kicsi lánya, akkor ezt megteszi e?
Köszi! Az igazi kérdés végülis az, hogy viheti e az édesanyja ezzel a szándékkal nőgyógyászhoz?
(Én egyébként a nővére vagyok, 2 gyermek anyukája.)
Figyelj, ez nem 100%os "módszer"...
Én pl 11 évesen már ujjaztam magam, éa elszakítottam saját magamnak...
De ha van rá gyanú, hogy elvesztette.. Most mi lesz jobb, ha 100%osra tudjátok? El kellene beszélgetni a kis fejecskéjével..
Különben családon belül is probléma lehet ha már elvesztette (és nem barátnők hatására).. Én 12 évesen vesztettem el. Pasiknál kerestem a szeretetet, amit itthon nem kaptam meg...
Nemtudja megmondani,tényleg csak azt,hogy van e szűzhártyája vagy nincs.
az meg sok minden mástól is átszakadhatott:)
szerintem probáljatok meg inkább vele beszélni
Igazatok van, valóban az otthoni körülmények a hibásak a dologért!
Szeretet kapott, csak szigort nem. Minden rá lett hagyva és nevelés helyett is kényeztetették.
Nagyon sok dologra fény derült, amikre én álmomban sem mertem volna gondolni! Olyanokat művel, amit én felnőtt fejjel sem mernék megtenni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!