A párkapcsolatodban hányadik hónap után vesztetted el a szüzességed és hány éves voltál?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 20:36
11/27 anonim válasza:
1 hónap...asszem...már nem emlékszem
19 voltam
12/27 anonim válasza:
9 hónapja voltam vele, amikor megtörtént az első. Két héttel a 16. szülinapom előtt.
19/L
13/27 anonim válasza:
Épp betöltöttem a 18at, és 7 hónap után (fogadtunk a barátnőmmel, hogy ki bírja tovább húzni, és én nyertem :D)
14/27 anonim válasza:
16 éves voltam és úgy bő 7 és fél óra után körülbelül
16/27 anonim válasza:
16 évesen, öt hónapos kapcs.. de ez már a végső határa volt a barátom türelmének, pont ezért kellett volna már akkor kidobnom :P
mellesleg 22:48-as fogadást lájkolom :D
18/27 anonim válasza:
7 hónap
14/lány
még mindig egyutt vagyunk...
19/27 anonim válasza:
Hu már kezdem szégyelni magam 14 évesek pár hónap után..hajaj rám 1,5 évet vártak 18 épp elmúltam mikor megtörtént, már 5 és fél éve vagyunk együtt
nem bízok én a kapkodásban:)
20/27 anonim válasza:
15/L..2 év:)<3 2 hét múlva 3 évesek leszünk(L)akkor 15 voltam..most 16 vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!