Nagyon korai lenne kipróbálnom a sex-et?
Figyelt kérdés
(13/L) folyamatosan hallom a többiektől, hogy milyen jó a sex és már nagyon érdekel! Gondolom majd mondják, hogy még túl fiatal vagyok de nagyon kíváncsi! :S:S2010. ápr. 15. 14:48
21/27 anonim válasza:
Először is, ne ehhez az idióta divathoz igazodj, miszerint minél korábban veszted el annál menőbb leszel. Egyik barátnőm 12 a másik 14 évesen vesztette el, nos én 17 vagyok és még mindig szűz, de mint látod nem zavar, hogy ők már megtették. Sőt, mindketten mondták, hogy megbánták. Csak azt tudom javasolni, várj, amíg megtalálod azt, kivel tényleg úgy érzed, hogy le akarsz feküdni.
22/27 anonim válasza:
Kérlek mondjátok, hogy nem igaz hogy ez az átlagos!!!Ez undorító a hugom 12 és kinyírnám ha valaki hozzá nyúlna...úristen nekem 13 évesen még a csók gondolata is piritó volt, hogy süllyedhettünk idáig?gyerekek sexelnek?áá ráz a hideg:(
23/27 199303 válasza:
Mégvárjál pár évet ez elég koraimég 13évesen. ne kapkod el adolgot én 17éves Szüz lány vagyokde szerintem még nem vagyoklemaradva semiröl:)
24/27 anonim válasza:
Ahogy gondolod, bár szerintem korai!!!!!
25/27 anonim válasza:
Korai lenne még .De ha te akarod akkor legalább csak egy korod beli sráccal max14-évessel.Ígí őt sem és tégedet sem büntetnek .Viszont ha teherbe esel azt el tusólni nem tudod szülői bele egyezés kell a művi abortuszhoz továbbá a gyermek illetve gyám hívatal el kezd vizsgálódni a szüleidet cseszegetni stb hogy pl: maguk tudtak róla hogy ilyen korán felelőtlenül sexel a lányuk avagy kis korú veszélyeztetése miatt ideglenesen egy nevelő intézetbe is el helyezhet a gyám ügy mondván a szülői felelősség el marasztalása miatt illetve védtsége miatt is hogy nem figyelnek lányukra oda.
27/27 anonim válasza:
bizony korai. egyébként meg csak egyike az élet jó dolgainak, ne értékeld túl:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!