Ha elszakad a szűz hártya lehet azt hallani?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 21:07
1/41 anonim válasza:
Jaja, nagy durranással jár! Vigyázz vele
2/41 anonim válasza:
Kb egy Boeing felszállási zajával megegyező hang kíséri.
3/41 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?? és mire hasonlít ez a durranás meg folyadékot is fröcsköl?
2010. ápr. 14. 21:12
4/41 A kérdező kommentje:
Na jó ezt azért már nem hiszem el -.-"
2010. ápr. 14. 21:13
5/41 anonim válasza:
Ennyire sötét nem lehetsz!!!!!
ha egy HÁRTYA elszakad,akkor annak szerinted van hangja???úristen gondolkozz már...fröcsköl a folyadék?-túl sok horrorfilmet nézel,jézus!
Jó esetben ha izgatott a lány,akkor lehet tocsogni a puncinedvben,elsőnél elképzelhető a vér,de nem spriccel meg semmi filmbeillő.
6/41 anonim válasza:
Nem hiszem el, én fiatalabb koromban nem voltam ennyire idióta, és tudatlan.
7/41 anonim válasza:
xDD
neee. eztmost te télleg komolyan gondoltad?xdd
8/41 A kérdező kommentje:
Hát de most miért??? hártya a papírnak is van hangja ha eltépi az ember nem??
2010. ápr. 14. 21:25
9/41 anonim válasza:
Persze, éles visítással is jár, mert akkor szabadítod ki börtönéből a pinakoboldot..vigyázz vele nagyon..
10/41 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ki törölni a kérdést ?? mer inkább nem teszek fel ilyen csömör kérdéseket mer aztán még a végén télleg azt hiszik hogy ilyen sötét vagyok xD
2010. ápr. 14. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!