Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, szexeltetek már...

Lányok, szexeltetek már egyszerre két szűz fiúval? Sztorit és kort is légyszi!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 08:50
1 2
 11/20 anonim válasza:
38%
Te se vagy nagy ribanc
2010. ápr. 16. 13:10
 12/20 anonim ***** válasza:
aha, de a macskával jobb volt :(
2012. ápr. 6. 02:16
 13/20 anonim válasza:
63%

Kedves 6. Válaszoló!

Nos először is, szégyen amit csináltál, másodszor elég nagy ribanc lehetsz. Illetve lehet, hogy az én gondolkodásommal van baj, de 16 évesen nem kéne részegen 3 pasival b*szni kitudja hol, és utána meg alig emlékszel valamire. Remélem valamelyik teherbe ejtett, és ezzel megtanulnád h ilyet nem szabad.

2012. ápr. 6. 06:47
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 6/13!

Szerintem ásd el magad! 3 pasival, hát elég durva!.... A smileykból ítélve ezt még viccesnek találod és szerintem semmi lelkiismeret furdalásod nincs! Egy igazi tini k*rva vagy semmi több! Ez a tipikus úgy bebaszok, hogy nem tudom hol vagyok és utána bárkinek szét teszem a lábam dolog elég szánalom, nekem égne a pofám a te helyedben! Meg, ha apád lennék és ez kiderülne, soha többet nem mennél sehova, meg kapnál két maflást, hogy észhez térj! 20 éves korodra úgy ki fogsz égni, hogy a kutyának nem fogsz kelleni olyan tág leszel!....

F/21

2012. ápr. 6. 09:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Az elet azert van, hogy elvezzuk, ha valaki leakar fekudni egyszerre 3 pasival akkor tegye en nem itelem el, amig fiatal az ember addig megteheti. Persze akkor vallalni is kell a lehetseges kockazatokat, de ez mar mas teszta. Csak azt akartam mondani ezzel, h szerintem ezert nem kene elitelni a csajszikat mivel valoszinu nincs is tisztaba vele, h mit is tett valojaban.
2012. ápr. 6. 16:54
 16/20 anonim válasza:
Mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja..
2012. ápr. 19. 15:56
 17/20 anonim válasza:
Inkább ne probáldd ki,igy is elég k*rva van az országban.
2012. máj. 10. 20:20
 18/20 anonim válasza:
Igen.16 voltam most 18 vagyok. Nagyon aranyosak voltak. a lényge hogy nagyot nyőgj. mert önbizalmat add neki hogy jól csinálja..:) amugy jo a szüzekkel is mert ők (még) gyengédek.:$
2012. jún. 29. 13:42
 19/20 A kérdező kommentje:
utolsó, mi volt a konkrát sztori? egyszerre csináltad velük? hogy jött össze a két srác? mindegyikkel jó volt?
2012. jún. 29. 15:31
 20/20 anonim ***** válasza:
vszeg nem nyelvtanórán ismerkedtek meg
2012. jún. 29. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!