Lányok, szexeltetek már egyszerre két szűz fiúval? Sztorit és kort is légyszi!
Kedves 6. Válaszoló!
Nos először is, szégyen amit csináltál, másodszor elég nagy ribanc lehetsz. Illetve lehet, hogy az én gondolkodásommal van baj, de 16 évesen nem kéne részegen 3 pasival b*szni kitudja hol, és utána meg alig emlékszel valamire. Remélem valamelyik teherbe ejtett, és ezzel megtanulnád h ilyet nem szabad.
Kedves 6/13!
Szerintem ásd el magad! 3 pasival, hát elég durva!.... A smileykból ítélve ezt még viccesnek találod és szerintem semmi lelkiismeret furdalásod nincs! Egy igazi tini k*rva vagy semmi több! Ez a tipikus úgy bebaszok, hogy nem tudom hol vagyok és utána bárkinek szét teszem a lábam dolog elég szánalom, nekem égne a pofám a te helyedben! Meg, ha apád lennék és ez kiderülne, soha többet nem mennél sehova, meg kapnál két maflást, hogy észhez térj! 20 éves korodra úgy ki fogsz égni, hogy a kutyának nem fogsz kelleni olyan tág leszel!....
F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!