Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akkora baj, ha még szűz vagyok?

Akkora baj, ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

A körülöttem lévők már szinte mind túl voltak az első élményükön, de én még mindig szűz vagyok.

17/L

2010. ápr. 10. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
17 éves lány vagy, nem baj! Örülni fog az a pasi aki megkap, hogy legalább nem egy olyan lányt fog ki a 15-18 éves tini korosztályban akin már átment a suli. 26/f
2010. ápr. 10. 19:50
 2/8 anonim válasza:
51%

persze hogy baj!Nagy bűn ha még 17 évesen szűz vagy gyorsan csináltasd fel magad valakivel!!!

Amúgy nap mint nap felteszik ezeket az idétlen kérdéseket!

Már 200 szor leírtam hogy nem baj te döntsd el mikor akarod elveszíteni és a többiekkel meg ne foglalkozz!

2010. ápr. 10. 19:54
 3/8 anonim válasza:
én 19 évesen veszítettem el, de előtte még feleségül mentem :)(és ezt teljes komolysággal írtam!!!) 28/N
2010. ápr. 10. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
A barátnőm 22 évesen vesztette el, én meg lassan a 19-et töltöm, de még az vagyok, pedig van barátom, csak még nem érzem úgy, majd idővel. Szóval egyáltalán nem baj, majd ha úgy érzed, hogy akarod és van is olyan partnered, aki megérdemli, hogy odaad neki a szüzességed, majd akkor ess át rajta. A többiekkel meg ne foglalkozz.
2010. ápr. 10. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:

dehogybaj. :)))

legalább te nem állsz le akárkivel, mint a többi.. én csak gratulálni tudok ennek (:

2010. ápr. 10. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem baj. Szerintem becsülendő :)

De ha összejössz valakivel, akivel szeretitek egymást, bízol benne, akkor ne húzd esküvőig. Azt a pasik se szeretik... Hidd el, szexelni jó ;)

16/L

2010. ápr. 10. 20:42
 7/8 anonim válasza:
Nem gond:)Ne szégyeld. Örülj neki h nem vagy olyan mint pl a többi.
2010. ápr. 10. 20:43
 8/8 anonim válasza:
Én is 17 vagyok és lány és én is szűz. Én nemtartom cikinek, igaz körülöttem is sokan nemazok, de engem nemzavar én nem azért akarom elveszteni mert vki aztmondja h 14felett ciki szűznek lenni. Egyébként velem olyan is történt h egy srácnál akivel együtt utazunk rákérdezett a barátnőm h miért nem aakr velem összejönni (nem én kértem erre), erre a srác azt válaszolta h miért ő vegye el a szüzességem...szóval lényeg h olyannal veszitsd el és akkor amikor és akivel szeretnéd.
2010. ápr. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!