Fürdés közben lehet masztizni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 17:57
11/22 anonim válasza:
Buta vagy 18:02 tusfördőnek használni egészségtelen.Samponak viszont kiváló.ebből adodik,hogy szabad masztizni.
12/22 anonim válasza:
Lehet, de életveszélyes, szóval nagyon körültekintően kell csinálni. Évente több ezren halnak meg fürdőszobai önkielégítéses balesetben. A leggyakoribb halál ok az elcsúszás következtében létrejött arc illetve fej sérülés, amely könnyen kivédhető lenne, ám mivel sokaknak az elcsúszás pillanatában a nemiszervük tájékán van a kezük, ezért nem képesek kézzel tompítani az ütközés erejét. Ezenkívül az önkielégítés közbeni kellemes érzés is jelentősen megnöveli a reakcióidőt. Az ilyen balesetek megelőzésére már kifejlesztettek különféle technikákat, eszközöket. A legjobb a bukósisak, amivel nyugodtan tud az ember fürdeni, és ha elcsúszik, megússza a komoly fejsérülést. Jelenleg ez a legbiztonságosabb módszer, ami már több ezer ember életét mentette meg egy év alatt.
13/22 anonim válasza:
sztem kenj a kezedre kevés pillanatragasztót hogy jobban csusszon.
14/22 A kérdező kommentje:
15/L
2010. ápr. 6. 18:39
15/22 anonim válasza:
Életveszélyes 1-ik ismim masztizott azt hátrabaszta a fejét azt betört a csempe xDDDDD és ez nem vicc
16/22 anonim válasza:
18:33 ez k_rva vicces volt:D 1.nek azt hittem,h ne hülyeséget írsz,aztán beleszakattam a nevetésbe:D
xD
17/22 anonim válasza:
persze hogy lehet.én pl. a zuhanyrózsát szoktam felhelyezni magamnak,de úgy h közben jön a víz. (;
18/22 anonim válasza:
Az ön szavazatával lehet... xD
19/22 anonim válasza:
ÚÚÚÚRISTEN :| :| NEHOGY MEGTEDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20/22 anonim válasza:
na a zuhagyrozsát h a francba helyezed fel 04-07 02:28????xD
hogyne lehetne??
de sztem nem ugy gondolta h állva hanem fekve a vizben :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!