Az gáz vagy baj ha valaki 20 évesen még csókszűz?
én 16 vagyok és már kb 14 éves koromban megvolt az első csók ..szóval nemtudom hogylehet az hogy még nemtörtént meg...!
vagy lehet hogy még barátnőd sem volt ? ?
annyira nem gáz de én a helyedben ezt nem híresztelném :D
De nagy sztár vagy utolsó hozzászoló gondolom már a lukadat is kitágitoták 14évesen büszke lehetsz rá !!
Szerintem meg ha fel tetted ezt a kérdést úgy gondolom te is úgy érzed, hogy már gáz, szóval lehet ezen változtatni , ismerkedj :)
Max wowozz és dobj egy /kiss emotot xDDD
Előző! Te szerintem egy kis csitri vagy, látszik is, 13 éves vagy, nem láttál még semmit az életből.
Egyáltalán nem gáz, sőt, még jobb is!!
Én csitri?
Már bocs hogy elmondhatom a véleményemet,de inkább előbb ismernél meg és azután mondanál rólam véleményt.Na az ilyenek a szánalmasak!
Én 22 évesen csókolóztam először és nem bántam meg,hogy egy olyan fiúval csókolóztam először,aki tudtam,hogy szeret és tisztel :) .Érzelem nélkül ilyen intim dolgokat én nem tudok csinálni.
szóval Te se parázz!!!!Nem adod oda mindenkinek magad,van benned tartás és ez egyáltalán nem szégyelnivaló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!