Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gáz vagy baj ha valaki 20...

Az gáz vagy baj ha valaki 20 évesen még csókszűz?

Figyelt kérdés
tudom már sok olya kérdés volt hogy gáz - e ha valaki szűz de olyan kérdést még nem láttam hogy valaki még nem is csókolózott
2010. ápr. 5. 12:21
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
alapvetően nem gáz, attól függ mit akar kezdeni az élettel... ha nem érdekelnek a lányok, és nem érdekelnek a fiúk, akkor semmi baj! (F/28)
2010. ápr. 5. 13:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Én is 20 évesen csókolóztam először, és rögtön jött a barátnő meg a szex is, és most minden happy :D szóval ne aggódj, még van időd bepótolni. 22F
2010. ápr. 5. 13:42
 13/23 anonim válasza:
38%

én 16 vagyok és már kb 14 éves koromban megvolt az első csók ..szóval nemtudom hogylehet az hogy még nemtörtént meg...!

vagy lehet hogy még barátnőd sem volt ? ?

annyira nem gáz de én a helyedben ezt nem híresztelném :D

2010. ápr. 5. 14:36
 14/23 anonim ***** válasza:

De nagy sztár vagy utolsó hozzászoló gondolom már a lukadat is kitágitoták 14évesen büszke lehetsz rá !!

Szerintem meg ha fel tetted ezt a kérdést úgy gondolom te is úgy érzed, hogy már gáz, szóval lehet ezen változtatni , ismerkedj :)

Max wowozz és dobj egy /kiss emotot xDDD

2010. ápr. 5. 17:38
 15/23 anonim válasza:
Nem gáz, csak furcsa. Értelek, de mégis kicsit furcsa ez nekem. Nem azért mondom, félre ne érts. :)
2010. ápr. 5. 22:39
 16/23 anonim válasza:
25%
Hát 14 leszek én már smároltam!Ne haragudj de eléggé gáz.Kezdj valamit magaddal mert az élet gyorsabban elszalad mint hinnéd!!Eléggé furcsa hogy egy 13 éves csaj ad tanácsokat egy 20 akárhány éves pasinak.
2010. ápr. 5. 22:52
 17/23 anonim válasza:
100%

Előző! Te szerintem egy kis csitri vagy, látszik is, 13 éves vagy, nem láttál még semmit az életből.

Egyáltalán nem gáz, sőt, még jobb is!!

2010. ápr. 6. 01:46
 18/23 anonim válasza:
Hát kissé gáz,de majd eljön a te időd is...
2010. ápr. 6. 15:05
 19/23 anonim válasza:
0%

Én csitri?

Már bocs hogy elmondhatom a véleményemet,de inkább előbb ismernél meg és azután mondanál rólam véleményt.Na az ilyenek a szánalmasak!

2010. ápr. 6. 21:56
 20/23 anonim ***** válasza:

Én 22 évesen csókolóztam először és nem bántam meg,hogy egy olyan fiúval csókolóztam először,aki tudtam,hogy szeret és tisztel :) .Érzelem nélkül ilyen intim dolgokat én nem tudok csinálni.

szóval Te se parázz!!!!Nem adod oda mindenkinek magad,van benned tartás és ez egyáltalán nem szégyelnivaló :)

2010. ápr. 7. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!