Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy "tennétek meg" egy szűz...

Hogy "tennétek meg" egy szűz fiút, hogy ő nagyon élvezze, de mégse legyen neki túl "extrém" az első?!

Figyelt kérdés

Am csaj vok.

Csak értelmes válaszokat pls!!!

2010. márc. 27. 21:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

"Tucattini... pfff..."

Ez a pfff is az egyediségedre utal... kicsiliba:)

2010. márc. 27. 22:32
 12/22 A kérdező kommentje:
18 évesen nem gondolnám kicsi libának magam már ne is haragudj... az meg, hogy úgy írok mint minden mai fiatal (ezalatt nem begyepesedett viszonylag fiatal korú embereket értek) ebben nem találok semmi kivetni valót...
2010. márc. 27. 22:36
 13/22 anonim ***** válasza:
"begyepesedett, viszonylag fiatal" - most vegyem magamra, hogy hú de beszóltál?:)))) Azta, nagyon megmondtad, veregesd meg a jobb kezeddel a bal vállad:) Igazad van, viszavonom a kicsi libát. Egy nagy liba vagy! Ha annyira felnőttnek tartod magad a 18 éveddel, akkor oldd meg egyedül az ilyen hatalmas problémáidat, mint ez a kérdés...
2010. márc. 27. 22:41
 14/22 anonim válasza:
ühüm.. nem szereted, ezt beismerheted. Mondd meg neki is. utána ő eldönti egyáltalán akar-e veled. Mer ha netán beléd van esve összetöröd.
2010. márc. 28. 00:20
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem érelek benneteket... Van ennél ezerszer érthetetlenebb kérdés is ezen az oldalon. Most miért kellett leugatni?Én is használom ezt a szót, sztem ez nem ritka! Még direkt azért is igy fogok írni. Mondjátok itt neki h tanuljon + helyesN írni mg h adjon hozzá +fejtő kulcsot, holott ti meg olvasni nm tuttok (igen direkt irtam igy). A szabályzatban ott van h ne offolj! Sok értelmiségi jácca az eszét miko mind ugyanolyan b.mba mint a s.ggM.

H válaszoljak a kérdésre ÉrtLmSN!! Szerintem, legalábbis ha a saját plmat nézem akko kifejezetten legyél Xtrém! Pontosabban bárhogy csinálod, akkor is xtrém lesz neki mivel ez lesz az első. De a lényeg, h ne sértsd meg a férfiasságát!! Azt éreztesd vele h : ,,Oh egek, hogy lehetsz ilyen király meg soha senkivel nem volt még ilyen zsír, te nagyon franyesz vagy! Istenei! Omájgád!" stb.Ne azt h béna.És h nem fogja élvezni atto ne félj, mert fogja...ez tutiszáz!Még jobban mint gondolod!(azt nem merem irni h rövid lesz,mert mikor én először cs akko az volt 1 ora 1huzamban és azt hittem h velem van a baj, aztán rájöttem h a csajossal, mert csak feküdt mint egy darab deszka)

Remélem érthető a mit leirtam :):):):)Sok sik,

2010. márc. 28. 00:50
 16/22 A kérdező kommentje:
köszi szépen, végre egy értelmes ember :)!
2010. márc. 28. 21:56
 17/22 anonim válasza:
0%
Magyar vagy nem, akkor ne hozz szégyent erre a nyelvre. Ostobák a mai tinik.
2010. márc. 29. 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne hozz szégyen a magyar nyelvre:D De a sok idióta aki szétveri tüntetéseken a város az az országra szégyent hozhat...idióták a mai magyarkodó "komoly" felnőtt emberek...

Egyébként az is "trendi", hogy mindenre ráhúzzák, hogy tucat és azt utálni kell, mert akkor vagy egyéniség.

2010. márc. 29. 14:59
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te terhes vagy.
2010. márc. 29. 15:42
 20/22 anonim ***** válasza:

ma 13:47 mondod h ne hozzunk szégyent a magyar nyelvre...Azt hiszem,h ilyenkor kvra senkit nem érdekel, h hogyan van leirva egy mondat. Szerintem, és köss belém bátran ha nem igy van,de te is irtál már meg egy smst vagy egy emailt, ugy h volt benne pár rövidités. Pl: meg6ó,jo8,vok,vagy ilyesmi.Ja és ez nem konkrétan neked szol, hanem annak aki leugatta a kérdezőt, hogy a nyelvtan szerint nincs olyan h hibás szo, vagy nincs tájszólás meg semmi hasonló. Ezt egyszerüen ugy hívják, hogy ezek a szaval nem sztenderek.De megállják a helyüket. Gondolom h ugy sem ugy fog bemenni egy tárgyalásra, vagy egy hivatalos megbeszélésre, h Csá mindenki! Itt vok! Mizu van vld?... A gyik.hun pedig nem kritérium a sztenderd használata. Ugyhogy előbb művelődjetek baski, aztán ugassatok!!És lehet bátran lepontozni akinek nem tetszik!!

jah és ma 13:47, nem kötekvés, de ha már itt tartunk az első mondatod végére nem ,,pont" kell hanem ,, ! " jel , mivel az nem kijelentő, hanem felszolitó mondat vlt. joccakát mindenkinek:D

2010. márc. 29. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!