Hogy "tennétek meg" egy szűz fiút, hogy ő nagyon élvezze, de mégse legyen neki túl "extrém" az első?!
Am csaj vok.
Csak értelmes válaszokat pls!!!
"Tucattini... pfff..."
Ez a pfff is az egyediségedre utal... kicsiliba:)
Nem érelek benneteket... Van ennél ezerszer érthetetlenebb kérdés is ezen az oldalon. Most miért kellett leugatni?Én is használom ezt a szót, sztem ez nem ritka! Még direkt azért is igy fogok írni. Mondjátok itt neki h tanuljon + helyesN írni mg h adjon hozzá +fejtő kulcsot, holott ti meg olvasni nm tuttok (igen direkt irtam igy). A szabályzatban ott van h ne offolj! Sok értelmiségi jácca az eszét miko mind ugyanolyan b.mba mint a s.ggM.
H válaszoljak a kérdésre ÉrtLmSN!! Szerintem, legalábbis ha a saját plmat nézem akko kifejezetten legyél Xtrém! Pontosabban bárhogy csinálod, akkor is xtrém lesz neki mivel ez lesz az első. De a lényeg, h ne sértsd meg a férfiasságát!! Azt éreztesd vele h : ,,Oh egek, hogy lehetsz ilyen király meg soha senkivel nem volt még ilyen zsír, te nagyon franyesz vagy! Istenei! Omájgád!" stb.Ne azt h béna.És h nem fogja élvezni atto ne félj, mert fogja...ez tutiszáz!Még jobban mint gondolod!(azt nem merem irni h rövid lesz,mert mikor én először cs akko az volt 1 ora 1huzamban és azt hittem h velem van a baj, aztán rájöttem h a csajossal, mert csak feküdt mint egy darab deszka)
Remélem érthető a mit leirtam :):):):)Sok sik,
Jaj ne hozz szégyen a magyar nyelvre:D De a sok idióta aki szétveri tüntetéseken a város az az országra szégyent hozhat...idióták a mai magyarkodó "komoly" felnőtt emberek...
Egyébként az is "trendi", hogy mindenre ráhúzzák, hogy tucat és azt utálni kell, mert akkor vagy egyéniség.
ma 13:47 mondod h ne hozzunk szégyent a magyar nyelvre...Azt hiszem,h ilyenkor kvra senkit nem érdekel, h hogyan van leirva egy mondat. Szerintem, és köss belém bátran ha nem igy van,de te is irtál már meg egy smst vagy egy emailt, ugy h volt benne pár rövidités. Pl: meg6ó,jo8,vok,vagy ilyesmi.Ja és ez nem konkrétan neked szol, hanem annak aki leugatta a kérdezőt, hogy a nyelvtan szerint nincs olyan h hibás szo, vagy nincs tájszólás meg semmi hasonló. Ezt egyszerüen ugy hívják, hogy ezek a szaval nem sztenderek.De megállják a helyüket. Gondolom h ugy sem ugy fog bemenni egy tárgyalásra, vagy egy hivatalos megbeszélésre, h Csá mindenki! Itt vok! Mizu van vld?... A gyik.hun pedig nem kritérium a sztenderd használata. Ugyhogy előbb művelődjetek baski, aztán ugassatok!!És lehet bátran lepontozni akinek nem tetszik!!
jah és ma 13:47, nem kötekvés, de ha már itt tartunk az első mondatod végére nem ,,pont" kell hanem ,, ! " jel , mivel az nem kijelentő, hanem felszolitó mondat vlt. joccakát mindenkinek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!