Ciki az h 14 évesen csókolózáson kívül nem csináltam még semmit pasival?
Figyelt kérdés
egyik haverom tegnap azt mondta h ideje lenne felszednem valakit és kihasználnom, mert nagyon gáz h 14 éves létemre csak smároltam pasival, semmi más nemtörtént...ez tényleg gáz? 14/L2010. márc. 27. 10:41
11/27 anonim válasza:
Hú, mert te aztán 16 évesen már kész nő vagy, mi? Könyörgöm 2 évvel vagy idősebb nála, nem 4-5 évvel! 16 évesen sem vagy még kész a szexre, ez a válaszodból is lejön!
12/27 anonim válasza:
Akik erre azt mondják hogy gáz, azok a világ legfogyatékosabb lényei (és sajnos sok van belőlük), más részt meg ha van eszed nem hallgatsz senkire hogy bele szóljon egy ilyen fontos dologba, viszont ha csak azért dugatnád meg magad valakivel mert a haverod mondja, akkor te még azoknál is kevesebb lennél akik akárkivel csinálják önszántukból. Tehát te tudjad azt hogy mit akarsz, ne pedig mások hülyeségeire hallgassál.
13/27 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok. 18 évesen veszítettem el a szüzességem ( majdnem 2 évig voltam a sráccal). Soha nem tartottam ezt cikinek. Inkább büszke voltam rá. Neked is büszkének kéne lenned h nem adod magad olyan könnyen mint a mai lányok többsége.
14/27 anonim válasza:
ha lefeküdnél valakivel akkor utána csak úgy éreznéd hogy kihasználtak még ráérsz csak ha felnőttél
15/27 anonim válasza:
Úristen a mai fiatalság beszarás a köbön!!
Én 14 évesen még legóztam basszus!!
31/F
16/27 anonim válasza:
mesélek:D egy fiuval csókig jutottam meg tapiig. utána leálltam azaz leállitottam a fiut. mert k.rvára kivántam igazábol a szexet de tudtam h ez a fiu igaz h nagyonjobarátom de csak arra kellenék neki h megdugjon aztán kipipáljon h "na ez is megvolt". ezért inkább nemhagytam eldurvulni a helyzetet hamar kiszálltam:) és örülök is neki. mer lefeküdtem volna vele ha jártunk volna.de igy nem:D sztem hallgass a szivedre ne a haverodra.ez a TE szüzességed azt téleeg csak is te tudod h mikor vagy kész rá vagy mikor szeretnéd. 15l
17/27 anonim válasza:
*szal mikor szeretnéd elvesziteni :D am nemis 15l hanem mindjárt 16 :)
18/27 anonim válasza:
figyelj 15 vagyok (igaz, fiú), hamarosan 16 és még életemben nem smároltam... de nem érzem cikinek, akármit mondjanak.
19/27 Foorty válasza:
Kérdésed átfogalmazva: Ciki az h 14 évesen nem vagyok egy büdös k_rva, mint a mai lányok 90%-a? Szerintem nem! És ne is legyél, én egyszer összejöttem 17 évesen egy 14 éves csajjal, akiről késöbb kiderült, hogy már több mint 1 éve nem szűz... ott is hagytam. Nekem nem a k_rvák jönnek be, és az értelmesebb embereknek se.
20/27 anonim válasza:
hát eléggé ciki... ennyi évesen már legalább 25 fiut le kellet volna szopnod. Továbbá a fél iskolának végig kellet volna menni rajtad. de ha még ez sem elég, akkor minimum a harmadik abortusznál járnál, két kikezelt szifilisszel a hátad mögött, a negyedik hónapos terhességgel a hátad mögött!!!!
Ekkora baromságot... Miről maradtál le? semmiről, ugyhogy no para!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!