Mi igaz abból hogy meg lehet állapítani egy lány nemiszervén hogy szűz e még vagy sem?
Figyelt kérdés
Szerintem nem lehet sőtt nagy butaság az egész, csak foglalkoztatott a kérdés!2008. szept. 14. 17:48
1/4 anonim válasza:
Kívűlről látható jele nincs, legfeljebb nőgyógyász tudja megnézni. A szüzességnek nincs olyan jele, aminek muszáj meglennie, különben biztos nem szűz a csaj - pl. nem mindenki vérzik, és a fájdalom is különböző mértékű - így jobb megbízni egymásban, és ha azt mondja, hoyg szűz, hinni neki. Amúgy meg ha szeretünk valakit, nem számít, hogy szűz-e vagy nem, mert nem ezen állapot miatt szeretjük.
2/4 anonim válasza:
Gondolom, ez egy kamu kérdés, a fiú mintájára.
Amúgy, ha olyan jó viszonyban vagy vele, megmutathatja a szűzhártyáját. Az 90% ...
3/4 anonim válasza:
a szüzhártya látható!!! nem kell hozzá szemüveg... elég hülye kérdést tettél fel. amugy a szüzhártya ugy is elszakadhat ha sokat sportolsz vagy gimnasztikára jársz... nekem igy szakad át a szüzhártyám amikor még kicsi voltam...
4/4 anonim válasza:
látható kívülről is! Amiúta elveszítettem a szüzességem, kis tükörrel látom, ha széthúzom az ajkakat, hogy van egy luk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!