Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak én gondolom, hogy a...

Csak én gondolom, hogy a szüzességemet akár a férjemnek is adhatom?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és eltudom magamról képzelni, hogy a szüzességemet a férjemnek adom. Ez a mai világban furcsának számít, nem is oly rég ez volt a természetes. Erre szokták mondani, hogy, de mi van ha nem illenek össze a felek az ágyban. Bocsánat, de mégis mi nem illene össze?
2008. szept. 13. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem elítélendő, ahogy gondolkodsz. Én 19 éves leszek, 3 és fél éve vagyok együtt a párommal, most már együtt is lakunk heti öt napot (hétvége a szülőké). Nyolc hónapig bírtuk szex nélkül az elején. Mivel mindketten szüzek voltunk, adódtak gondok a szex terén, amiket együtt kellett leküzdenünk. Mert ezt is tanulni kell. Kellett jó két év, mire szexuális teljes mértékben összeszoktunk. Szerintem valami hasonló lenne számodra is ideális, azt hiszem már más is írta, hogy a házasság akkor lenne aktuális, ha már minden téren kiismertétek egymást. És attól még a férjednek adnád a szüzességed, hogy előbb feküdtél le vele, mint összeházasodtatok volna.
2008. szept. 13. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nem csak TE gondolod! naygon jól teszed, ha csak neki adod magad oda:) Én is így vagyok vele, csak kicsit másképp: én a feleségemnek szeretném majd odaadni. 21 éves pasi
2008. szept. 13. 23:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. A mi nem illene össze mondatom nem az én mondatom, egy idős pszichológus bácsi mondta. Én azért várnék mert ha most kipróbálom ezzel azzal és később megtalálom azt akivel eleve érdemes lett volna, akkor mivel adok neki többet, mint az előzőeknek? Mégegyszer köszi mindenkinek.
2008. szept. 14. 09:45
 14/15 anonim válasza:
100%

A lényeg az, hogy nem ártana, ha kipróbálnád a szexet a leendő férjeddel. Persze, nem minden a szex, de ahogy már előttem is mondták, a rossz szex szétzúzhatnak egy kapcsolatot, ha nem nálad, akkor nála.

Vagy semmit nem érzel, csak várod, hogy ő végezzen, mert uncsi az egész, vagy mert fájdalmas. Vagy mert olyan dolgokat kér, amit te nem akarsz teljesíteni, vagy érzékelen vagy az érintésére...egy egész életen át arról álmodozni, hogy milyen is a jó szex...

Nincs gond azzal, hogy vársz, de a lagziig nem ártana megbizonyosodni erről is.

2008. okt. 2. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,hogy te csak a két végletet látod: vagy a házasságig,vagy 14 évesen. Ha lesz egy komoly kapcsolatod husznoévesen,de csak évek mulva házasodtok meg,mi értleme van annak ,hogy nem szeretkeztek addig? mi lesz más ha összeházasodtok?jobban fogod szeretni,vagy tisztelni? Én tényleg nem rosszindulatból irok neked,és nagyon is becsülendő,hogy nem bujsz füvel fával ágyba,csak nem látok logikát a mondandódban.
2008. dec. 22. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!