Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek milyen egy szűz...

199303 kérdése:

Szerintetek milyen egy szűz lány az ágyban? Mertén még az vagyok. Jelenleg nem teccik senki csakérdekelne hogymilyen egy szűz lány az ágyba?

Figyelt kérdés

Hogy ezt szeretik a pasik ha még az a lány? mert az őszintét bevalva már szivesen csinálnám. és még nem találtam senkit aki errőlvéleményt tudna mondani hogy milyena szűzlány az ágyba. mert akitől megtudtam kérdezni fiu havartol. az még nem volt szűzlánnyal? fiuk ti beválalnátok egy szűz lányt? vagy a fiuk anyira nem szeretik a szűz lányokat?

csak értelmes válaszokat! rendesen kifejtet válaszokat ne két három szavasat.:)

17/L

2010. márc. 18. 22:38
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
joéjt puszi:)
2010. márc. 18. 23:41
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
5-el voltam már, nem rossz, kb olyan 150-170 centisek, 2 lábuk van és egy fejük.
2010. márc. 18. 23:43
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó szűz lánnyal, mert én lehetek az első, megtaníthatok mindent, és minden újdonság. nem jó szűz lánnyal, mert macerás, sok vele a gond. No? Én szívesen vagyok szűz lánnyal, mert engem izgat. De nem egyszer, hoyg elvegyem, hanem egyszer, hogy elvegym és utána még és még, hogy taníthassam. Don Juan :-)
2010. márc. 19. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!