Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Nektek milyen volt az...

Fiúk! Nektek milyen volt az első alkalom?! Pontosabban mennyi ideig tartott? Elsültetek gyorsan? Meséljetek róla. Én előtte állok!

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerinted innen ki mérte stopperrel?
2010. márc. 18. 22:21
 2/9 anonim válasza:
26%
én nem sltem be de sztem sokan besülnek de ez sose a pasi hibája ha nem a csajé mert a csaj nem oldja fel a csávóban a gátlásokat:) nekem jó volt nem fájt meg semmi(azt leszámítva hogy hülye voltam és nem használtam gumit:S)de nem lett baj:)
2010. márc. 18. 22:22
 3/9 Beviz Elek ***** válasza:
68%

Be voltam parázva, de nem is kicsit. Nem volt azért túl hosszú... :D Később ez tovább tart majd.

Elég gáz volt, mert egy kisbuszban történt, minden romantika nélkül. De hát akkor még 15 éves érettlen kisfiú voltam. (Nem mintha most érettebb lennék:P )

Amúgy nem volt rossz, viszont közel sincs olyan jó, mint lésőbb amikor már tudsz is valamit a dolgokról.

19/f

2010. márc. 18. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én emlékszem rá, nagyon meg voltam illetődve és 45 perc volt kb.

Pont a meglepődéstől nem tudtam elmenni, nem mintha nagyon sürgettem volna, de összejött.

2010. márc. 18. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én anno sokszor másfél óráig nyomtam, nem tudta egyszerűen elmenni. Jó volt a csaj, körülmények is a lehető legjobbak voltak, de először reszeltem életemben na :D

Igaz még utána is sokáig tartott, de mostanra már visszasírom azt a másfél órát :D

2010. márc. 18. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Hát én nem elsültem hanem eltüntem, amíg bement a mosdóba megigazítani a toalettjét én leléceltem, azóta is szűz vagyok de már bánom, hogy kihagytam.

Végül is nem olyan rossz az, biztos nem fájt volna.

19F

2010. márc. 18. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó ha ennyire idegeskedsz hogy mi lesz mert akkor egész végig azon fogsz gondolkozni, hogy vajon elég ideig fogod-e bírni, vajon megfelelsz-e neki, és bele fogsz őrülni és ezzel tökre elbaszod az egészet mert ez minden rossznak az okozója... Állj hozzá ügy hogy lesz ami lesz.

23:08 hát sajnálhatod is:(. Ha rosszul sült volna el, akkor is legalább túl lennél rajta. én is 19évesen vesztettem el a szüzességem, és szerintem egyáltalán nem ciki, de azért jobb minél hamarabb túl lenni rajta

2010. márc. 18. 23:20
 8/9 anonim válasza:
23:08-as,ezen jót nevettem ,lelécelt ijedtében.27/N
2010. márc. 19. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:
A fontos az, hogy kivel csinálod. A lényeg, hogy szeressétek egymást, ne csak a testi vágy vezéreljen. Amúgy, ha szeret nem olyan nagy baj ha elsülsz, de azért figyelj a lányra is és ha érzed hogy jön lassíts le egy kicsit, mert ezzel halasztod.
2010. márc. 25. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!