Fiúk! Nektek milyen volt az első alkalom?! Pontosabban mennyi ideig tartott? Elsültetek gyorsan? Meséljetek róla. Én előtte állok!
Be voltam parázva, de nem is kicsit. Nem volt azért túl hosszú... :D Később ez tovább tart majd.
Elég gáz volt, mert egy kisbuszban történt, minden romantika nélkül. De hát akkor még 15 éves érettlen kisfiú voltam. (Nem mintha most érettebb lennék:P )
Amúgy nem volt rossz, viszont közel sincs olyan jó, mint lésőbb amikor már tudsz is valamit a dolgokról.
19/f
Én emlékszem rá, nagyon meg voltam illetődve és 45 perc volt kb.
Pont a meglepődéstől nem tudtam elmenni, nem mintha nagyon sürgettem volna, de összejött.
Én anno sokszor másfél óráig nyomtam, nem tudta egyszerűen elmenni. Jó volt a csaj, körülmények is a lehető legjobbak voltak, de először reszeltem életemben na :D
Igaz még utána is sokáig tartott, de mostanra már visszasírom azt a másfél órát :D
Hát én nem elsültem hanem eltüntem, amíg bement a mosdóba megigazítani a toalettjét én leléceltem, azóta is szűz vagyok de már bánom, hogy kihagytam.
Végül is nem olyan rossz az, biztos nem fájt volna.
19F
Nem jó ha ennyire idegeskedsz hogy mi lesz mert akkor egész végig azon fogsz gondolkozni, hogy vajon elég ideig fogod-e bírni, vajon megfelelsz-e neki, és bele fogsz őrülni és ezzel tökre elbaszod az egészet mert ez minden rossznak az okozója... Állj hozzá ügy hogy lesz ami lesz.
23:08 hát sajnálhatod is:(. Ha rosszul sült volna el, akkor is legalább túl lennél rajta. én is 19évesen vesztettem el a szüzességem, és szerintem egyáltalán nem ciki, de azért jobb minél hamarabb túl lenni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!