Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk! Ti milyen kőrűlményeket...

199303 kérdése:

Fiuk! Ti milyen kőrűlményeket teremtenétek egy szűz lánynak az első alkalomnál? Lányok! Ti milyen kőrűlményeket szeretnétek magatok kőrűl a szűzeségetek elvesztésénél?

Figyelt kérdés
Hűlyeségektől kiméljetek! a nemet és kort irjatok. 18/F
2010. márc. 18. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Első körben nem kőrűlmény, hanem körülmény.

Másodszor: Félhomály, kellemes zene, gyertyák, jó sok párna, masszázsolaj, estleg füstölő. Szerintem adná a csajnak.

2010. márc. 18. 14:09
 2/9 anonim válasza:
49%
egy kocsit széles hátsó ülésekkel.
2010. márc. 18. 14:11
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat:)

nyelvtan órát meg nem kértem első válaszoló:D de azért köszi:)

2010. márc. 18. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos... 30 vagyok, férfi. Rámenős, szemtelen, szövegláda, zsivány. Volt néhány akinek én voltam az első. Egy szűz lánynak egyetlen dolog kell. Feltétel nélküli bizalom. Nem volt szükség rózsaszirmokkal teliszórt ágyra, nem kellett 150 égő gyertya, sem hangulatos zene. Egy dolog jött be mindig: Amikor úgy imádtam a másikat, hogy elveszitse az eszét. Nincs semmi trükköm, ha tudom, hogy szűz a lány nem azzal kezdem, hogy falhozbaszom és letépem a ruháját. Ahhoz azért "bejáratott" nő kell. De van olyan lelki állapot a szűzlányoknál is, amikor megvesznek azért, hogy végre bennük legyen az ami a másiból kilóg. Aranyosak, sokáig remegnek az első orgazmus után, látszik az arcukon, hogy zavarban is vannak, de csak mosolyognak és néznek maguk elé bárgyún. Hát igen... Meg lehet adni a "módját", de az eléggé szerartás szerű. Lehet úgy is csinálni, hogy fel se tűnjön az a néhány csepp vér, mert esküszöm: egyiknek sem fájt.
2010. márc. 18. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell gyertyafény meg rózsaszirom meg hasonlók, na jó zene azért legyen, de abból se kell valami nyáltól csöpögő... legyen egy kényelmes, puha ágy, és egy üres lakás, meg néhány gumi...nem a gyertyáktól lesz különleges neki a dolog, hanem attól, ahogy vele viselkedsz.

22L

2010. márc. 18. 14:21
 6/9 anonim válasza:
100%

Odafigyelés, határozottság, gyengédség. Ennyi kell.

20/f

2010. márc. 18. 14:49
 7/9 anonim válasza:

tulajdonképpen nem kell semmi extra... ha nem bízik benned és nem szeret eléggé, akkor a gyertya sem segít. Ha viszont szeret és megbízik benned, akkor nem a körülményeken van a lényeg. Akkor csak az a fontos, hogy akkor és ott együtt vagytok. Az persze nem árt, ha az első nem vad szex, inkább romantikus... Szerintem. :)

17/lány

2010. márc. 18. 17:07
 8/9 anonim válasza:

ne legyen kidekorálva a lakás gyertyákkal és virágokkal amikor megérkezünk, mert akkor az ember(legalábbis én személy szerint) rágörcsölnék az egészre, hogy mindenképpen muszáj...

18/L

2010. márc. 18. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:
A legfontosabb a bizalom, aztán az óvatosság és odafigyelés. Ha ezek megvannak nem a környezetet fogja nézni:)
2010. ápr. 25. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!