Fiuk! Ti milyen kőrűlményeket teremtenétek egy szűz lánynak az első alkalomnál? Lányok! Ti milyen kőrűlményeket szeretnétek magatok kőrűl a szűzeségetek elvesztésénél?
Első körben nem kőrűlmény, hanem körülmény.
Másodszor: Félhomály, kellemes zene, gyertyák, jó sok párna, masszázsolaj, estleg füstölő. Szerintem adná a csajnak.
köszi a gyors válaszokat:)
nyelvtan órát meg nem kértem első válaszoló:D de azért köszi:)
Szerintem sem kell gyertyafény meg rózsaszirom meg hasonlók, na jó zene azért legyen, de abból se kell valami nyáltól csöpögő... legyen egy kényelmes, puha ágy, és egy üres lakás, meg néhány gumi...nem a gyertyáktól lesz különleges neki a dolog, hanem attól, ahogy vele viselkedsz.
22L
Odafigyelés, határozottság, gyengédség. Ennyi kell.
20/f
tulajdonképpen nem kell semmi extra... ha nem bízik benned és nem szeret eléggé, akkor a gyertya sem segít. Ha viszont szeret és megbízik benned, akkor nem a körülményeken van a lényeg. Akkor csak az a fontos, hogy akkor és ott együtt vagytok. Az persze nem árt, ha az első nem vad szex, inkább romantikus... Szerintem. :)
17/lány
ne legyen kidekorálva a lakás gyertyákkal és virágokkal amikor megérkezünk, mert akkor az ember(legalábbis én személy szerint) rágörcsölnék az egészre, hogy mindenképpen muszáj...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!