Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Majdnem 20 vagyok és szűz, ez...

Majdnem 20 vagyok és szűz, ez gáz?

Figyelt kérdés
És nem érdekel hogy előttem már ezren megkérdezték :)
2010. márc. 14. 22:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ha lány vagy akkor nem ciki......de ha fiú akkor igen"

Most akkor mi van? :( És hol a duma a korábban érésről? :P

De mondjuk nyilván gáz, mert a fiúk persze kezdettől fogva egyáltalán nem akarnak várni, míg a lányok azért igen. És annyi évig nem sikerülni hát legalábbis frusztráló. Én mondjuk a legkevésbé foglalkozok mások ítéleteivel (sorstárs vagyok, +3év), az zavar, ha valami lehetett volna, de nem lett.

Amúgy én a NEM gázra szavazok. Más dolog a petting- meg csókszüzesség, azt valszeg tényleg nem lehet elég korán kezdeni.

2010. márc. 15. 03:49
 12/14 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz, akár fiú vagy, akár lány... nem kell mindig úgy gondolni a fiúkra, hogy mindig a szexen jár az eszük!Akár 40 éves korodig is lehetnél szűz az sem gáz, hiszen ezt senki nem tudja, és úgyis elveszítheted bármikor, amikor úgy érzed itt az idő.Ha meg lány vagy, akk még inkább nem gáz, inkább erény, hidd el az ilyen lányokat megbecsülik.
2010. márc. 15. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Szeretlek meg nem is tudod így van ez
2019. nov. 5. 02:10
 14/14 anonim ***** válasza:
24 évesen szűz vagyok ..woo
2019. nov. 15. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!