Fiúk, mit szólnátok, ha összejönnétek mondjuk egy 19 éves lánnyal és mondjuk a petting elején megtudnátok, hogy szűz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 17:06
11/16 anonim válasza:
Én azt mondanám:
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
és kinyalnám a f@szba.
12/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna, sőt. Megérteném és nem siettetném el valamint örülnék, hogy engem szemelt ki elsőnek.
13/16 anonim válasza:
Örülnék, mint kisnyugdíjas a szafaládénak:)
14/16 anonim válasza:
Hát engem a hideg kirázna, de az csak a rossz tapasztalataim miatt van szűz csajokkal... Szóval akkor tuti nem próbálnék tovább menni, elnapolnám a dolgot.
Egyébként nem gáz, csak a srácnak is fel kell készülni rá, hogy itt nem lesz egy egyszerű menet.
20f
15/16 anonim válasza:
én örülnék neki.ritka az olyan lány aki nemhogy 19 de 16 évesen szűz még.tudom hogy így nehezebben menne a dolog de egyáltalán nem zavarna.
16/16 anonim válasza:
csudák vagytok a válaszaitokkal...
Tudjátok legalább miért őrül a férfiasságotok a szűz lánynak?
A nem szüzekre használt jelzőket mellőzétek- mert az Ti rátok is érvényesen használhatnánk több szexuális aktus után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!