Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy fogadták a szüleitek...

Hogy fogadták a szüleitek amikor elmondtátok nekik, hogy megtörtént az első szex?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjátok oda hogy el9szor csak az Anyukátoknak mondtátok el vagy ijesmik!
2010. márc. 12. 22:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor hajnalba hazajöttem a pasimtol, akkor sejtették, bár elötte is aludt már nálam, aztén delelött mondtam anyának, h tegnap este szexeltünk! hol tettétek, mondta:Damugy ejtette, mert ő vette meg elötte a fog.gátlot.

apám meg ugy tudta meg h egyszer látta, h beveszem a tabit, mire azt mondta, h enm ém ennek adod oda magad(nem szimpatizált a barátommal, de soha nem szolt bele), én meg mondtam, h apu elkéstél:D

jah és a papám is ott volt:)

17 voltam, most 19, de nem vagyunk együtt,de nem bántam meg!

2010. márc. 14. 13:04
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

furcsa, hogy a válaszokból az derül ki, hogy mennyire nem őszinték a fiatalok a szüleikkel..!! nekem az volt az első, hogy hazaértem a barátomtól, (mivel ott aludtam,) és mondtam, hogy "anyu, lefeküdtünk xy-nal!" és teljesen normális beszélgetés alakult ki köztünk e témában. hozzá teszem fiatal voltam, mindössze 15 éves, de nem bántam meg, mivel 3 évig tartott az a kapcsolatom!

21/L

2010. márc. 19. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!