A FÁJ szó alatt mit értetek? (lányok)
Utcsónak! XDXDXD jogos:D
Hát ha elégé fel van izgatva akkor jóval csökkenteni lehet a fájdalmat,akár teljesen fájdalom mentesen is meg lehet csinálni,csak idő kell hozzá.
Nem tudom, azért szerintem nem sok nő van aki ezt a fájdalamt élvezné.. ^o)
Elég éles fájdalom tud lenni, kb. mintha üvegcserepek lennének Benned.. ez akkor fordul elő, ha a nő nem eléggé nedves. Nagyon tud az fájni.
Nekem csak első alkalommal volt, hogy fájt, mert nem tudtam teljesen ellazulni, pedig a kényeztetés sem maradt el. Utána az első kb. 10 szeretkezés elején mindig éreztem egy kis fájdalmat..de azt már inkább egy olyan jellegű fájdalomhoz hasonlítanám, mint amikor megvágod magad késsel. Felszisszensz, de utána már nem is nagyon érzed.
Amúgy szerintem ez mindenkinél más erősségű fájdalom.
De had kérdezzem meg, hogy miért érdekel ez ennyire Téged? Nem mindegy, mit értenek ez alatt? Hiszen, ha fáj, akkor az egyértelműen rossz.
Akkor inkább azt kéne megtudni, hogy mitől van a fájdalom. Ha nemrég veszítette ez a szüzességét, akkor ez el fog múlni pár aktus után. De lehet gond azzal is, ha nem elég nedves. Lepd meg egyik alkalommal egy sikisítóval, ha úgy érzed, hogy lehet ez a probléma.
A fájdalom mindenesetre alapból nem normális és ha semmi bajt nem találtok Ti (pl. nem eléggé sikerült felizgatnod), akkor lehet érdemes nőgyógyászhoz fordulnia. Akár gyulladás is állhat a háttérben.
Én ahhoz tudnám hasonlítani a fájdalmat,mintha sok kis tűvel szúrkálnának egyszerre.
Szúró,feszítő érzés...Kellemetlen volt és fájdalmas.Abba is hagytuk....
Ahogy tette beljebb,folyamatosan húzódtam el :-DDD
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!