Lehet olyan, hogy a szuzhartya elszakad "behatolas" nelkul?
Figyelt kérdés
De azt ugy is eszre lehet venni, nem?2010. márc. 10. 20:30
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, de nem veszed észre, általában sportolóknál fordul elő vagy táncosoknál.
2/5 anonim válasza:
vagy túl durva masztinál/pettingnél, tampon felhelyezésénél, de akármilyen sport közben is elszakadhat. nekem pl vszeg spárgázás közben szakadt el... kicsit ki is voltam akadva. tesiórán éreztem egy szúró érzést belül, majd éreztem, h vmi cucc kifolyik belőlem, gyorsan elkéredzkedtem wc-re, aszittem megjött, aztán nem folytatódott.. de mondom tampon is simán elszakíthatja...
3/5 anonim válasza:
és úszásnál is akkor kiszakadhat?
4/5 anonim válasza:
Aki rendszeresen, sportszerűen bicajozik vagy lovagol, meg azt is hallottam, hogy ugyanígy rendszeresen úszik, valóban elszakadhat a szűzhártya, észrevétlenül.
Én 12 éves koromtól napi szinten lovagolok, és nyoma sem volt, amikor először voltam együtt az első barátommal.
Szóval van ilyen, és nem lehet észrevenni. Ettől még ugyanúgy szűz marad az ember.
5/5 199303 válasza:
ha sportolsz akkor igen átszakadhat de meg se érzed.
az egyik válaszolonak meg igen uszástol is átszakadhat de ahoz elég gyakran kell uszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!