átlagosan hány éves korban kéne elveszíteni a szüzességünket?
Ötödik válaszadó: akár 13 évesen? Szerintem ilyet azért nem kéne, mert akárhogy is nézzük, ez bizony kiskorú megrontásának minősül, a börtönben meg nem nagyon kedvelik a liliomtiprókat. Meg amúgy is: éretlen dinnyét nem szokás meglékelni.
A kérdezőnek: ez nincs előírva, hogy mikor kell. Akkor feküdj neki (szó szerint) a dolognak, hogyha úgy érzed, hogy az, akivel együtt vagy, megérdemli, hogy neki add magad oda elsőként.
FC
Kérdezd meg Susan Boylt...
Bocsi de hülye kérdésre hülye válsz és ezért ne ítéljétek el a többieket sem...
NINCSEN olyan hogy kell vagy ciki vagy stb...
Akkor amikor érettnek érzed magad és van egy olyan élettársad akit nagyon szeretsz....
Ma 19:00 vagyok,és legjobb lenne,ha észrevennéd az enyhe iróniát a válaszomban.Természetes,hogy nem komolyan gondoltam,viszont nézz körül a mai kamaszok között,és nézd meg,mikor válik náluk presztízskérdéssé a szüzesség elvesztése.Igen,már ebben a korban is!Tudod,akceleráció.
Egyébként meg mindenki akkor tegye meg,mikor testileg-lelkileg érett.Eben egyet értünk.Viszont az is tény,hogy ostoba kérdésre ostoba választ szokás adni.Érthető módon.
22 múltam, és nem találtam meg az igazit. Cikiznek? Nos, nem szokott nálunk téma lenni! Sokmindent megbeszélünk, szerelmi csalódást, ha otthon baj van, de a szüzesség nem téma. (barátnőim társaságára gondolok)
Érettnek érett vagyok rá, voltak barátaim, de egyiknél se éreztem azt az igazi, mindent elsöprő szerelmet. Kéne, nem kéne elveszteni? Nem így állok hozzá! akkor KELL, ha megtaláltam az igazit, akinek ajándékba adom!
Tegnap 19:00-es vagyok,és szomorú,hogy nem láttátok át,miért írtam azt,amit írtam.Látom,remek humorérzékkel és intelligenciával megáldott emberek vagytok...Ez egy fricska volt a mai viszonyokra,de ha kinyitjátok a szemeteket,meglátjátok,hogy ez tényleg így van,ahogy leírtam.Ma már a 14 éveseket is cikizik,ha szüzek.Sajnálom,hogy ezt eddig még nem vettétek észre!
Ezzel nem azt mondtam,hogy nekem ez a véleményem,hanem azt,hogy ilyen a mai világ.
Amikor már testileg és LELKILEG is felkészült rá az illető.Erre nincs szabály.Szerintem 15éves kor alatt őrültség.Talán 16éves kor körül már lelkileg is felkészült rá az ember.
Értem én,hogy persze sokan vágynak rá,de én is.Mégsem fekszek le senkivel,mert még korainak tartom.Lehet maszturbálni és pettingelni,de azt is 14-15éves kortól ideális szerintem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!