Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érzéketlen vagy ennyire...

Érzéketlen vagy ennyire tapasztalatlan?

Figyelt kérdés

A pasimmal mindketten szüzek vagyunk és én a klasszkius pózban szeretném elveszteni, de ő kijelentette, h ő erre nem hajlandó. Mégpedig azért mert összenyom -_-'

Pasik! Ti mikor mondanátok ilyet egy lánynak és mivel lehetne hatni rá?:S

2010. márc. 3. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hány éves 15?
2010. márc. 4. 01:53
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:) hasznosak voltak

jó a link :) én is keresgéltem de nem találtam semi jó képet de ez jó még1x köszi

kedves 21F ez nem lenne fair a barátomal szemben sem h más kérek meg h szűzeteleitsen úgymond :D vhogy nem lennék rá képes h megtegyem, már beszéltük h ha fáj azonnal abbahagyjuk stb.. csak a póz kérdésen nem vagyunk egy hullámhosszon de ez is megoldódik majd :)

am 18 éves

2010. márc. 4. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Mégegyszer mondom, ez ugyanannyira a te ügyed is mint az övé, ha nem jobban!!!

Ne hagyd hogy semmibe vegyen! Ha most engedsz, akkor a kapcsolatotok egyoldalúvá válhat és uralkodni fog fölötted!

Add a tudtára, hogy a te szavad legalább annyit számít mint az övé! És ha ez nem tetszik neki, akkor van még kapásból 100 jelentkező a szüzességedre!

Itt is akadt pár, látatlanba is!

2010. márc. 5. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!