Érzéketlen vagy ennyire tapasztalatlan?
A pasimmal mindketten szüzek vagyunk és én a klasszkius pózban szeretném elveszteni, de ő kijelentette, h ő erre nem hajlandó. Mégpedig azért mert összenyom -_-'
Pasik! Ti mikor mondanátok ilyet egy lánynak és mivel lehetne hatni rá?:S
köszönöm szépen a válaszokat:) hasznosak voltak
jó a link :) én is keresgéltem de nem találtam semi jó képet de ez jó még1x köszi
kedves 21F ez nem lenne fair a barátomal szemben sem h más kérek meg h szűzeteleitsen úgymond :D vhogy nem lennék rá képes h megtegyem, már beszéltük h ha fáj azonnal abbahagyjuk stb.. csak a póz kérdésen nem vagyunk egy hullámhosszon de ez is megoldódik majd :)
am 18 éves
Mégegyszer mondom, ez ugyanannyira a te ügyed is mint az övé, ha nem jobban!!!
Ne hagyd hogy semmibe vegyen! Ha most engedsz, akkor a kapcsolatotok egyoldalúvá válhat és uralkodni fog fölötted!
Add a tudtára, hogy a te szavad legalább annyit számít mint az övé! És ha ez nem tetszik neki, akkor van még kapásból 100 jelentkező a szüzességedre!
Itt is akadt pár, látatlanba is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!