A barátnőmmel most fogunk majd lefeküdni egymással, védekezni kell e, ha ő még szűz?
Untig ismételt dolgok: előjáték-előjáték-előjáték =)
Biztos jólenne neki ha nyalnád, meg ilyenkor ujjazni szinte kötelező, amig nem fér be minimum 2 ujjad fájdalom nélkül ne is próbáld berakni. =) De gondolom petting volt már, nem? Akkor tudod mire izgul a barátnőd.
És az egyik legfontosabb, hogy NAGYON ÓVATOSAN, és lassan csússz be, ha szól állj meg, és pihi után folytasd, lehet, hogy hosszú "meló" lesz, aztán kis lökésekkel kezd el mindenképpen =) Ha megkér hogy állj le hagyd abba azonnal, nehogy elvedda ekdvét még hosszu időre, nem tuti, hogy elsőre sikerülnifog egészen =) Sok szrencsét!
köszii :) az ilyeen komikat szeretem. :) újjazás volt.. :) a múlt héten a kocsiba.. annyira felizgattam hogy azóta annyira várja az alakalmat.. :) az autóban is mondta , hogy lehetne több is.. de nekem az nagyon számít, hogy ha viosszaemlékezik ne az jusson az eszébe hogy egy autóba vesztette el.. hanem egy jó nyugis szobába pl.. :)
nagyon szeretem..
Jézusooooom , na így terjed a hülyeség! és b.zdmeg tényleg ragályos!!!
hogyne eshetne teherbe, használd már azt a csökevényes agyadat!! ha már menstruált és rendszeresen van peteérése, akkor igen teherbe eshet akár első alkalommal is! TI MÉG NE SZEXELJETEK!!!!
Még jó!
Ha bedugod attól már lehet terhes, ha meg el is mész benne akkor meg szinte biztos.
Védekezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!