Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmmel most fogunk...

A barátnőmmel most fogunk majd lefeküdni egymással, védekezni kell e, ha ő még szűz?

Figyelt kérdés
Ma az egyik barátomnak mondtam, és ő azt mondta, hogy volt még annó valami előadáson, és ott azt mondták, hogy elsőre nem tud teherbe esni.. szóval akkor most ez igaz lehet, vagy fő az óvatosság, és inkább használjak óvszert..? :) a barátnőm még csak 15 éves.. de már egy jó ideje együtt vagyunk.. szóval a kor miadt nem kell hozzászólni.. :D köszönök minden hozzászólást előre is :)
2010. márc. 3. 21:12
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
odafigyelő leszek =)
2010. márc. 3. 21:40
 22/32 A kérdező kommentje:
nem azt várom el, hogy részletezzétek.. csak hogy mire figyeljek oda.. meg ilyenek.. tanácsot olyantól pl. aki már vette el csajnak a szüzességét vagy ilyesmii.. most azért nem kell beszólni, hogy örömet akarok neki okozni amennyire tudok.. és nem fájdalmat..
2010. márc. 3. 21:44
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Untig ismételt dolgok: előjáték-előjáték-előjáték =)

Biztos jólenne neki ha nyalnád, meg ilyenkor ujjazni szinte kötelező, amig nem fér be minimum 2 ujjad fájdalom nélkül ne is próbáld berakni. =) De gondolom petting volt már, nem? Akkor tudod mire izgul a barátnőd.

És az egyik legfontosabb, hogy NAGYON ÓVATOSAN, és lassan csússz be, ha szól állj meg, és pihi után folytasd, lehet, hogy hosszú "meló" lesz, aztán kis lökésekkel kezd el mindenképpen =) Ha megkér hogy állj le hagyd abba azonnal, nehogy elvedda ekdvét még hosszu időre, nem tuti, hogy elsőre sikerülnifog egészen =) Sok szrencsét!

2010. márc. 3. 21:59
 24/32 anonim ***** válasza:
58%
szereted te a csajod vagy csak dugni akarsz? mert szentem az utóbbi
2010. márc. 3. 22:02
 25/32 A kérdező kommentje:

köszii :) az ilyeen komikat szeretem. :) újjazás volt.. :) a múlt héten a kocsiba.. annyira felizgattam hogy azóta annyira várja az alakalmat.. :) az autóban is mondta , hogy lehetne több is.. de nekem az nagyon számít, hogy ha viosszaemlékezik ne az jusson az eszébe hogy egy autóba vesztette el.. hanem egy jó nyugis szobába pl.. :)

nagyon szeretem..

2010. márc. 3. 22:09
 26/32 anonim ***** válasza:
Ha te még nnem multál el 8 éves, akkor nem kell védekezned. Meg akkor sem ha szeretnétek mostanában egy babát.
2010. márc. 3. 23:32
 27/32 anonim ***** válasza:

Jézusooooom , na így terjed a hülyeség! és b.zdmeg tényleg ragályos!!!

hogyne eshetne teherbe, használd már azt a csökevényes agyadat!! ha már menstruált és rendszeresen van peteérése, akkor igen teherbe eshet akár első alkalommal is! TI MÉG NE SZEXELJETEK!!!!

2010. márc. 3. 23:50
 28/32 A kérdező kommentje:
tanácsot kérek, nem nevelést.. én se hittem el igazábol.. azért írtam gondoltam le..
2010. márc. 4. 00:00
 29/32 anonim ***** válasza:

Még jó!

Ha bedugod attól már lehet terhes, ha meg el is mész benne akkor meg szinte biztos.

Védekezzetek!

2010. márc. 4. 01:01
 30/32 A kérdező kommentje:
az lesz.. =) ügyeskedek.. =p ha átestünk rajt leírom az élményt.. =D köszii minden hozzászólást..
2010. márc. 4. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!