A barátom egyre erőszakosabb, mit tegyek? Bővebben lent
Elsőként, kifejthetnéd, mit értesz erőszakosabb alatt... mert ha gyakrabban mondogatja, hogy szeretne veled lefeküdni, mint negyed évvel ezelőtt, akkor az teljesen jogos.
Másrészt magadban neked le kéne tisztáznod, hogy mitől félsz... ha fél évet várt rád, akkor szeret, még ha feszültebb is kicsit, hogy szexelne, de nem tud, mert akivel tudna, az nem akar. Persze ez utóbbi is akkor állja meg a helyét, ha már korábban lefeküdt valakivel a fiú, de akkor nagyonis megállja a helyét... tudod, ha egyszer megszeret az ember valamit akkor tud morci lenni utána, ha nem kapja meg. :) Erre meg elég könnyen rá lehet szokni. :D
És azt is le kell tisztáznod magadban, hogy mit vársz ettől a kapcsolattól, mit szeretnél.
De azt elárulom neked, hogy egy igazi párkapcsolatnak igenis része a szex, vagyis a szeretkezés, ez a helyes szó rá.
Szerintem gyújtsd fel magad...
Az a baj veletek, hogy elvárjátok a hűséget, holott a szex erőteljes része a kapcsolatnak, de várj csak még 4 évet, addigra lángvágóval se lehet majd segíteni odalent.
Fél év az baromi sok idő, szóval megérthetnéd a srácot. Ha nagyon nem akarsz lefeküdni, akkor inkább szakíts vele, mert ez szivatás konkrétan.
20f
Szerintem kösd időponthoz ha nem akarsz vele lefeküdni!
Pl. mond azt neki hogy : Szerelmem! Amikor kész a négyes metro lefekszem veled :)
Így akár örökre elkerülheted :)
Szerintem ezt beszéld meg vele mindenképp.. És ha már fél éve vár rád, akkor nem gyengén szerethet.. Én pl mostmár 3 hete nem szeretkeztem a barátnőmmel, de már nagyon szenvedek.. szóval a párod a szememben egy igazi hős :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!