Ki szerint gáz egy 17 éves szűz? ( (fiú) )
szerintem nem gáz...és nem is nagyon érdekelt ha azt mondták hogy gáz..de ma már mindenki azt mondja!
múltkor is mondta egy nálam fiatalabb gyerek hogy milyen gáz hogy szűz vagyok!
én úgy vagyok vele hogy lesz@rom! van aki azt mondta hogy hááát ez ciki hogy pont én voltam az 19 évesen mert hogy még jó csaj is vagyok meg minden, más meg azt hogy igen ez egy érték büszke vagyok rád! stb
de tényleg engem annyira nem érdekel egyik sem!
szóval szerintem foglalkozz azzal amit te gondolsz (én személy szerint úgy voltam vele hogy nem gáz, mért kurassam meg magam valami paraszttal aki két nap múlva nem is tudja a nevem)
aztán tessék összejöttem a mostani barátommal és nyugodt szívvel elmondhatom, hogy engem nem megdugtak, én szerelmeskedtem! =P
19/l
Csak a fogyik szerint gáz.
Én 20 éves vagyok és szűz, de ha valaki azt mondaná nekem hogy ez gáz, kb ezeket mondanám: mi van te k*rva?!, mi van te kutya, te szajha?! Én ember vagyok, nem állat! Hogy akárkivel csináljam, és utána bepancsolnék neki ha a szokásos hangulatomban lennék, ha rossz hangulatban lennék, lehet hogy félholtra verném, de olyankor olyan erő lenne bennem hogy 70-80 kilós átlagemberből öten nem tudnának lefogni.
Az a helyzet, hogy ha elém állna két srác, tegyük fel ugyanolyan paraméterekkel, tizenhét évesen és azt mondanák, válasszak, az egyikük szűz, a másik tapasztalt, akkor... Kézen fognám a szűz pasit, és elsétálnék vele:)
17/L
én is 17 éves vagyok a külsőmmel semmi baj 185 centi 82 kiló
Edzek minden MÉG SINCS csajom sőt nem is volt még és szűz is vagyok és leszarom MAJD LESZ rajtam nem múlik én nem félek a csajoktól beszélgetek velük minden, ha az egyik azt mondaná, hogy na akkor járjunk vagy legyen komolyabb azonnal igent mondanák de sajnos nem vagyok ebbe a helyzetbe:( :). Nekem is mondják, hogy gáz vagyok, hogy jól nézek ki még sincs csajom. Leszarom őket ez az igazság
22:05 magamra ismertem :)
csak épp más kiadásban: 180cm, 75kg, 16/f
nem félek a csajoktól, sok csaj barátom van, ha valami jó csaj felajánlaná én szívesen beleegyeznék, még sincs barátnőm és eddig is elég kevés volt... ja és sztem az átlagnál jobb külsőm van(csak szerényen :) de mások mondták, én nem szertem magam)... szóval kábé ugyanaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!