Miért nézik le azt a lányt, aki 18 évesen még szűz és nem ment át rajta a fél világ?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 16:14
11/17 anonim válasza:
16:22-es, engem lenéznek!
Csak,hogy hallj egy olyan emberről.... :D
12/17 anonim válasza:
Nagyon-nagyon sok kivétel van és nem nézi le mindenki.
Többségnél ez egyértelműen plusz pont
14/17 anonim válasza:
18/L vok én is és szűz nem néznek le érte inkább meghökkennek rajta mer ez ma már ritka és egyes csajok attol érzik magukat nőnek h fűvel-fával lefekszenek azt hiszik ettől nő a szexuális kisugárzásuk és nőiesebbek lesznek. közben nem is értik nem is érzik a szex lényegét hogy miről szól ezért persze nem is élvezik. sztem itt is a fokozatosság a lényeg és h legyen hozzá megfelelő partnered meg hogy megismerjétek egymás testét és te is ismerd a sajátod. ha ez megtörtént akkor egy idő után úgyis dolgoznak az energiák az ellen meg nincs mit tenni:D és ha zsebedben az a magabiztosság, amit hogy tudod már mi a jó a pasidnak és neked is, és testileg-lelkileg vagytok abban a viszonyban hogy ezt megadjátok egymásnak sokkal inkább élvezetes lesz majd és örömtelibb. na attol leszel nő. nem attol hogy összefekszel boldoggal-boldogtalannal. én így gondolom:) sok szerencsét h megtaláld hozzá a megfelelő partnert:) én már megtaláltam egy ideje és úton vagyunk és ha eljön az ideje felfalom elevenen :P
15/17 anonim válasza:
szerintem nem nézik le :)
amugy szerintem ha vki 18 évesen nem szűz nem jelenti azt hogy átment rajta a fél világ...:D
16/17 anonim válasza:
16:32esnek igaza van, én is 18/lány vagyok és szűz és inkább büszke rá. Sztem ez csak a normálisaknak nem hátrány!! :)
17/17 anonim válasza:
azért nézik le a szüzeket mert tapasztaltabbnak érzik magukat náluk.. azthiszik igy már sokmindenen tul vannak.. és hiába mondjátok ,hogy nem nézik le őket mert lenézik!Tényle szörnyű ez a mai világ.. 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!