Van-e a emlősöknek szűzhártyájuk?
Figyelt kérdés
A biológia tanárom nem tudja:S2010. febr. 24. 19:21
2/16 anonim válasza:
Gondolom. Azok után, hogy megtudtam, hogy a nősténymacskák is éppúgy menstruálnak, mint a nők, én már semmin nem csodálkozom :)
4/16 anonim válasza:
ezt inkább más témakörbe tedd fel, ide nemjárnak ilyen okosak :D
5/16 anonim válasza:
Szerintem nincs! a nősténymacskák sem menstruálnak, én még soha sem láttam, hogy bármelyik nősténymacskám menseselne:D
A nőknél is jobb lenne ha nem lenne szűzhártya, teljesen felesleges, és csak eddig baj volt belőle.
6/16 anonim válasza:
Hogyne menstruálnának teeeee??? Hát mivel a macska is,mint a kutya meg bármelyik más is emlős,annak is ugyanúgy megérik,aztán megtermékenyül a petéje.Az ,hogy te nem láttad,az nem jelent semmit,
Mit gondolsz,akik tenyésztik,honnan szedik,hogy mikor kell vinni pároztatni őket??? Menzesz után 15-16 nappal.Ugyan úgy,mint amikor az ember is termékeny.
7/16 anonim válasza:
Én kutyám is menstruál, láttam amikor csöpögött neki:D
8/16 anonim válasza:
Én még sosem láttam a macskámat menstruálni,pedig már 8 éve van kb.10 macskám.
10/16 anonim válasza:
pedig menstruálnak . hiába akarsz okosat mondani inkább szégyen h 10 macskád van és ezt se tudod buta .. foglalkozhatsz velük ..
amugy jókérdés kiváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!