Szerencsém van vagy nem hogy egy 28 éves szűz fiúval ismerkedek?
Ismerkedem egy szűz fiúval, aki 28 éves. Vannak akik azt mondják ez szerencse örülj neki, ritkaság, egy kincs, mert az igazinak tartogatja. Valóban azt mondta nekem azért nem volt még nővel, mert eddig nem talált olyan lányt, akivel együtt lenne úgy is és ez számomra megtiszteltetés lenne, mert akkor nagyon komolyan gondolja, hogy ha velem lenne először.
DE vannak olyanok is, akik mondják hogy ez nem jó, mert tapasztalatlan, meg tuti valami hiba van vele, mert szűz.
Nekem nagyon szimpi, aranyos, okos, kis félénk, visszahúzódó fiú :)
Ha szerencsének fogod fel, akkor szerencse. Nincs vele semmi gond.
Én is szüzen ismertem meg a barátomat, csak ő akkor 18 volt. Most lesz 22 és a baráti társaságban van olyan 22-23 éves aki jól néz ki meg minden, de eddig csak plázapi**ákkal futott össze, ezért nem volt még rendes kapcsolata, ezért szűz és nem azért, mert valami hú de nagy baj lenne vele.
Ha szerelmes vagy akkor meg pláne nem kellene ezen aggódnod.
biztos izgul, hogy jól teljesítsen ;)
még nem is voltál elötte szűz sráccal?
ha neked nem probléma, akkor ne is csinálj belőle problémát.
személy szerint engem nem vonzana egy 28 éves szűz, főleg, ha már kapcsolatban vagytok, és úgy sem akar még lefeküdni veled, nekem ez furcsa. de kinek a pap, kinek a paplan :)
ha te nem érzed rossznak, akkor nem az.
és eddig hány nővel ismerkesett,randizott?
mert ha egyel sem akkor van gond
én is 28 évesen vesztettem el,de nem az igazinak tartogattam magam...hanem nem ismerkestem egyáltalán
szoval kérdezd meg tőle hány csajjal randizott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!