Lene egy kérdésem! Szüzek vagyunk barátom is én is lehet valami nemi betegségünk? Aids az kizárva nem drogozunk! Es szülökse azok.
Figyelt kérdés
Kölcsönös oráltól lehet nemi herpesz ? Nincs ajak herpeszünk! Es hsv ? Vagy valami más betegség 16 pár vagyunk szüzek!2015. máj. 9. 13:56
31/41 A kérdező kommentje:
En is ezt mondtam h bene van a szexbe be regelek a kamasz panaszra
2015. máj. 9. 14:49
32/41 A kérdező kommentje:
Mert gril csirke az eszem :-(
2015. máj. 9. 14:51
33/41 A kérdező kommentje:
Mer irtad ezt 30/32
2015. máj. 9. 14:53
34/41 anonim válasza:
Küldeni lompost a rekettyésbe!
Tisztán, de semmi para!
Akinek nem volt még akciója, esélye sincs a betegségekre!
Féljenek a drogosok!
35/41 A kérdező kommentje:
A kölcsönős oráltól joban félek :-( h lehete nemi herpesz vagy valami de a a szankun nincs herpesz
2015. máj. 9. 15:12
36/41 A kérdező kommentje:
Meg nem oráloztunk soha !
2015. máj. 9. 15:14
37/41 anonim válasza:
Te figyleni jobb helyesírás! Nem érteni én te mit mondani!
38/41 anonim válasza:
24 és 37 (valszeg ua.)
Ha beszólsz a helyesírásért, akkor legalább te is írj helyesen pls. :)
39/41 A kérdező kommentje:
Bocsi hát hogy még nem oráloztunk ö se en se ak lehet nemi herpesz nekünk szüzen etöl félünk igazán! A dugást gumival! Orál anélkül es igy lehet e baj ? Eza kérdésem
2015. máj. 9. 15:57
40/41 anonim válasza:
Sztem csak szívatod a népet, de milyen jól is csinálod, most már te leszel a kedvencem Csokika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!