2015 ben ciki hogy 14 evesen szuz vagyok?
Lehet nagyon maradi vagyok, de szerintem kis Kérdező, az osztálytársaid se annyira tapasztaltak, mint amilyennek látszani szeretnének.
Szerintem még Ők se nagyon foghattak olyat, csak hát ha az egyik "nagylány" mesél a "tapasztalatáról/tapasztalatairól", akkor a többi lány se szeretne tőle lemaradni.
Ha nem zavar hogy az vagy (miért is zavarna?) akkor csak egyszerűen engedd el a füled mellett amit mondanak..
Ha valóban megtették már, akkor idővel rájönnek hogy ezzel rontották el a saját életüket..te ne legyél olyan mint ők..
"Ne tégy úgy, mintha a szex valami gusztustalan és rossz dolog lenne. "
A szex a világ egyik legcsodásabb dolga, tudom, de 14 évesen szerelem nélkül, kapcsolaton kívül elveszíteni nem lehet egy szép élmény. Én 14 évesen gyereknek éreztem magam.
Én is szűz voltam, míg a többiekkel már megtörtént, volt aki megnevette, de mikor elmagyaráztam neki, hogy nekem az életem így boldog, hogy 14 évesen szűz vagyok megértették.
Nem értem miért kell azt gondolni, hogy ez probléma? Egyik lány ismerősöm megvárta vele a 18-at, mert ő neki így volt normális. Ez mindenkinél más.
#15 Attól, hogy te gyereknek érezted magad, mindenki tizennégy évesen gyereknek érzi magát?
Ráadásul hagyjuk már ezt a lónyálat, hogy szerelem (érzelmek) és kapcsolat nélkül nem olyan jó a szex. Úgy, ahogy van, szemen szedett baromság. Vadidegennel is lehet irgalmatlanul jó a szex és párkapcsolatban iszonyatosan pocsék.
Nem az probléma, ha valaki szűz*, hanem az, ha ettől valaki többnek hiszi magát, mint ami. Hogy ettől értékesebbnek tartunk egyeseket, mint másokat. Hogy ez valami nemes dolog. Hogy ez fétis tárgya.
*Válaszolva valamelyik kommentelőnek: a szüzesség csak egy kitalált fogalom, amit a középkorban kreáltak. Ez a nők húspiaci értékét mutatta. Szüzesség nem létezik.
Utolsó: teljesen egyetértek.
Szerintem kérdező, ezen ne agyalj inkább. Mindenki akkor szexel először, amikor jónak érzi. Semmin sem változtat az, hogy hány évesen teszed meg. Az osztálytársaid se "menőbbek" és te se vagy erkölcsösebb emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!