Vannak 20 év feletti átlagos de inkább szép csajok, akik még szűzek?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból kérdem... :-)2015. máj. 5. 23:21
11/24 A kérdező kommentje:
6-os: és mennyire vagy szép? Nem akarom kérdőre vonni a szépségedet, de értelemszerűen pl egy kevésbé szép vagy dagadt, rondább csajnak könnyen lehet, hogy még megvan. :-)
direkt azért a szebbekről kérdeztem :-)
2015. máj. 5. 23:32
12/24 anonim válasza:
Na tudtam, hogy nem kéne ide írni. 6. vagyok, és kérek minden perverzet, hogy ne írogasson, nem nekik tartogatom magam, köszönöm.
13/24 A kérdező kommentje:
Miért ne járhatnának itt? :-) itt csak rondák vannak? :-)
2015. máj. 5. 23:34
14/24 A kérdező kommentje:
6-os: én nem is írtam, csak kérdeztem. Amúgy írhattál volna privátban is és akkor nincs ilyen gond :-D
2015. máj. 5. 23:35
15/24 A kérdező kommentje:
Ahogy milyen vadállatok járnak ide, hogy ír egy csak, hogy ő szép és szűz és egyből rávetikmagukat? :-D
2015. máj. 5. 23:40
16/24 A kérdező kommentje:
Még valaki véleményt? :-)
2015. máj. 5. 23:40
17/24 anonim válasza:
Szerintem aki szép és normális az már nem szűz 20 körül.
L20
18/24 A kérdező kommentje:
Akár ez is lehet igaz, bár van aki még nem találta meg a megfelelő személyt...
Persze miden kérdésben vannak teljesen ellentétes válaszok, pl. valaki szerint egyáltalán semmi baj ezzel, (ilyeneket eg ymásik kérdező válaszainál olvastam) valaki szerint nem normális :-)
2015. máj. 6. 01:16
19/24 anonim válasza:
Szerintem kizárt hogy már 17 évebe sincsenek akkor 20körül még ugy sem
20/24 anonim válasza:
Van egy 30 éves apáca ismerősöm aki csodaszép. Gondolom nem is kell magyaráznom, hogy miért szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!