Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ha a barátnőtök azt...

Fiúk! Ha a barátnőtök azt mondaná, hogy szűz, de pl az első alkalommal nem vérzik, ti hinnétek neki?

Figyelt kérdés
Ok lehet pl a vibrátorral való gyakori masztizás.

2015. máj. 2. 17:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

Én akkor kezdenék gyanakodni, ha már első alkalomkor mesterien bűvölné az egyszemű kígyót.

Azt mondja még soha, de már a liftben levarázsolja rólam a nadrágot egy mozdulattal. Ez mindig több mint gyanús:D

2015. máj. 2. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Ne haragudj ha az alapismereteket nélkülöző kérdés láttán kitőr az ironia nálam! Ráadásul így dugtok!?

Ha minden áron azt akarod hogy vérezzen, verd orba!

2015. máj. 2. 17:50
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Én is szűz voltam és mégsem véreztem, szóval ebből nem lehet megállapítani..
2015. máj. 2. 17:55
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

A 12. válaszon dőltem a nevetéstől.

Amúgy ezeket a lányokat annyira sajnálom. Remélhetőleg örülnek a fejüknek, hogy pont veletek hálhatták el amit el kellett.:D Ti meg a hátuk mögött parádéztok. Ennyi problémátok legyen az életben. De egyszerűen gusztustalan hozzáállás.

Ékes példája annak, hogyan vegyétek el a lányok gusztusát a férfi nemtől.

2015. máj. 3. 01:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, néhany homályos, sok nem is a kérdésre válaszol. Igazából nem kellett volna kalkulálni, ez csak egy egyszerű kérdés volt :D
2015. máj. 3. 01:33
 16/19 anonim ***** válasza:
21%
Hogyne. Nyilván átment rajtad az egész város és most msgyarázod a bizonyítványodat.
2015. máj. 3. 01:46
 17/19 anonim válasza:
egy kerdes: meg tapasztalatlan vagyok es most lesz az elso...ha verzik ott egybol az agyba ? a diu nem ijed meg:?
2015. máj. 3. 16:13
 18/19 anonim válasza:
egy kerdes:meg tapasztalatlan vagyok most lesz az elso. ha verzik egybol az agyba?? a fiu nem ijed me? mennyi fog? 17/L
2015. máj. 3. 16:14
 19/19 Orfeus ***** válasza:

Előttem kérdező, írj privit, elmagyarázom hogy megy ez :)

21/F

2015. máj. 4. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!