14 vagyok és szűz a barátom 20 lesz és leakar velem feküdni nagyon szeretem de ez nem korai?
13 vagyok 5 hónap és 14 leszek. a barátom 1 hónap múva 20.
Nemvagyok ribanc de nagyon szeretem és tudom hogy ő is engem már lassan 1 éve hogy járunk és aztmondja tud várni de nemakarom elvesziteni de már énis szeretném. Őszinte komikat várok
13 évesen azért még korai lenne elveszteni a szüzességed (szerintem). Ha a fiú nagyon szeret, Vár, és megért téged. Ha nem szeret, akkor nem. De szerintem, ha nem szeretne, akkor nem lennétek már ennyi ideje együtt. :)
Szerintem egyébként, ha tényleg úgy érzed, hogy készen állsz rá, és szeretnéd, akkor érdemes fokozatosan próbálkozni. ;)
És egy kicsit személyes.. ( bocsi, ha nem érdekel, de ez egy ilyen oldal.. te kérdeztél minket.): Én nem ítélem el ezt a kapcsolatot, mint az előttem válaszolók. Igazán szerethetitek egymást, mert egy éve együtt vagytok ilyen nagy korkülönbség mellett. Szerencsések vagytok, hogy így egymásra találtatok, és ezt nem irigykedve mondom. ;) De vigyázzatok, mert ez tényleg törvénybe ütköző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!